Home » contact » Blog

Blog

Methoden om totaal te ontspannen en in meditatieve staat te komen, stress-reductie

Ik ben trots te mogen aankondigen dat Rolf Nuyts van Focus34 als spreker op het seminar 'The missing link' komt spreken over de Hemi-Sync. audiotechniek. Reeds decennia lang helpt deze beproefde audiotechnologie van het Monroe Instituut je te ontspannen, je stressniveau te verminderen, je concentratie en creativiteit te bevorderen, je algemeen energiepeil te verhogen en ... ... je buitenlichamelijke bewustzijnstaten te laten ervaren.

Lees meer »

Reiki geven op afstand

Ik zit een een groep Reiki wereldwijd. Wij geven reiki op afstand in een reiki cirkel. We krijgen soms hele mooie feedback van de personen die we reiki hebben gegeven. Iedere persoon in de reiki cirkel heeft 1 of 2 datums waarop er reiki wordt gestuurd. Dit is een mooi initiatief.

Lees meer »

Hoogsensitiviteit als last of als kracht

Het is niet fijn om altijd maar moe te zijn, niet naar grote feesten te kunnen omdat je het niet vol kan houden, of soms al moeite hebben om de dag door te komen. Dit zijn slechts een paar kenmerken van mensen die hoog sensitief zijn. Je denkt dat het aan jezelf ligt dat het leven op zich al moeite kost. Veel mensen die hoog sensitief zijn komen thuis te zitten en piekeren waarom alles toch zo moeilijk voor hen is.

Lees meer »