Home » contact » Blog » Hoogsensitiviteit als last of als kracht

Hoogsensitiviteit als last of als kracht

Gepubliceerd op 9 december 2017 om 14:47

Het is niet fijn om altijd maar moe te zijn, niet naar grote feesten te kunnen omdat je het niet vol kan houden, of soms al moeite hebben om de dag door te komen. Dit zijn slechts een paar kenmerken van mensen die hoog sensitief zijn. Je denkt dat het aan jezelf ligt dat het leven op zich al moeite kost. Veel mensen die hoog sensitief zijn komen thuis te zitten en piekeren waarom alles toch zo moeilijk voor hen is.

Kinderen die hoogsensitief zijn zitten of vaak in hun eigen wereldje, maar kunnen ook heel sociaal zijn, waardoor hoogsensitief zijn niet snel wordt opgemerkt. Juist die kinderen die zo begaan zijn met hun vriendjes en vriendinnetjes, staan erg open voor prikkels en energieën van anderen.

Ze zijn een spons voor hun omgeving. Dit gaat goed zolang hun lichaam dit kan verwerken en als ze genoeg tijd krijgen om op te laden is dit geen probleem, maar zodra het energiesysteem overbelast raakt kunnen deze kinderen ineens van de ene op andere dag compleet neerstorten, in tranen uitbarsten of zo moe worden dat ze wel op bed moeten liggen en niets meer kunnen.

Dit is erg jammer, het hoeft namelijk helemaal niet. Soms is een stukje bewustwording al voldoende om van hoogsensitivitieit een kracht te maken.

Het punt zit hem vooral in begrijpen wie en wat energie vreters zijn of wie en wat een kind of volwassenen een energieboost geeft.

Ook bestaan er technieken om je af te schermen voor negatieve energie van andere mensen, voorwerpen, situaties en ruimten.

 

Heb jij een kind waarvan je vermoed dat hij /zij hoogsensitief is? Of ben zelf hoogsensitief en ben je bezig met levensvragen? Heb je chronische vermoeidheid, veel last van pijnen, misschien ga je door een moeilijke tijd, of wil je geïnspireerd worden in het vinden van jouw innerlijke drijfveren.

 

Kom dan op 13 januari 2018 naar het spirituele seminar “ The missing link” in de Mayboom in Made. Op deze inspiratiedag krijg je de bijzondere verhalen te horen over hoogsensitiviteit, De bijna-dood ervaring, spiritueel en intuïtief schilderen, buiten-lichamelijke ervaringen, NLP en de kracht van anders denken met de vier vragen van Katie Byron.

 

De sprekers bieden je tips en krachtige manieren om op jouw manier succesvol te zijn, en je leven een positieve wending te geven. Ze gaan uit van de vraag; wat is jouw kracht? Hoe vind je de onuitputtelijke energiebron en het doel in je leven als sleutel tot geluk?

 

Misschien weet je het al, maar ontbreken er een paar schakels om het complete plaatje in te vullen, of ben je al hard op weg en ben je geïinteresseert in de onderwerpen die aan bod komen.

 

Dit is een dag van inspiratie, healing, intuïtie, energiestromingen op gang brengen, samenzijn met gelijkgestemden, verhalen uitwisselen, thuiskomen in een wereld van hoogsensitieve mensen onder elkaar, informatie inwinnen en info te delen met andere deelnemers. 

DM Reiki & Healing heeft als missie een platform in Nederland te bieden aan hoogsensitieve mensen die hun gaven kunnen gebruiken om een krachtige positieve wending aan hun leven te geven. 

Er zijn niet veel platforms in Nederland waar hoogsensitieve mensen zichzelf kunnen zijn, waar energie wordt aangevuld, en niet afgenomen, waar mensen openlijk met elkaar over hun bijzondere gaven en soms onverklaarbare gebeurtenissen kunnen praten zonder veroordeeld te worden, maar juist gehoord en gesteund, want er is wel degelijk iets wat hen verbind. Dit wordt echter niet altijd door de omgeving erkent waardoor sensitieve personen zich snel afsluiten en soms leeg en eenzaam kunnen voelen. Dit hoeft natuurlijk niet want gelukkig zijn er velen die van hun bijzondere gaven hun kracht hebben kunnen maken. En in een reeks van 3 seminars gaan deze mensen een platform geven waarin je wordt geïnspireerd door deze prachtige levensverhalen. Misschien sta jij wel in een van de volgende seminars jouw verhaal te vertellen?

 

Onderwerpen: 

  • Intuïtie & hoogsensitiviteit
  • Bijna dood ervaring
  • Healing & energiestromen
  • Buiten-lichamelijke ervaringen
  • De 4 vragen van Katie Byron
  • Spiritueel en Intuïtief schilderen

 

Meer informatie over de sprekers en het seminar vindt je op: http//www.dmreikihealing.com

 

Heb je zelf ook iets bijzonders meegemaakt en denk je een groep mensen met jouw verhaal te kunnen inspireren, laat dan een e-mailberichtje achter en wie weet ben je op één van mijn volgende seminars één van de sprekers.

 

Daphne Muilwijk

Reiki therapeut, aura healer in Oosterhout

www.dmreikihealing.com

tel: 06-57660487

dmreikihealing@gmail.com


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Frankhoamp
4 jaar geleden

What do you think about it?
This person is selling the secret of eternal youth: http://knoxuqkcv.look4blog.com/6220195/anti-aging-3lab-things-to-know-before-you-buy