Home » cursussen & events » Chakra healing cursussen

cursussen chakrahealing

Cursus Chakrahealing - Basis

Deze cursus is voor mensen die graag meer willen weten over de functies en psychologische betekenissen van de 7 hoofdchakra's. Deze energetische wielen zijn met het lichaam verbonden en de staat van de chakra's is belangrijk voor je emotionele, fysieke, mentale en spirituele gezondheid. Als de chakra's door invloeden van binnen en buitenaf worden aangetast of belemmerd in hun energetische werking, kun je dit merken aan diverse factoren: vermoeidheid, emoties, fysieke klachten, of mentale problemen. Hoe dit precies werkt kun je leren in deze cursus. Je krijgt theorie en een aantal oefeningen, waaruit je uiteindelijk de status van je eigen chakra en die van je naaste omgeving kunt bekijken en door oefeningen kunt verbeteren. Dit is een basiscursus, waarin je de volgende lessen krijgt in een weekend.

 • Les 1: Theorie over de chakra's en energie voelen
 • Les 2: Theorie en praktijk over pendelen bij chakra's
 • Les 3: Kleuren van de chakra's, oefening om kleuren van de chakra's aura te zien of te herkennen
 • Les 4: Oefeningen om de chakra's te openen en in volle functie te herstellen

 

Deze cursus is verdeeld over 1 weekend van 10.00-16.00 uur, in de Tempeliersdreef 22, 5131 CD Alphen

 

De eerstvolgende cursus chakrahealing basis start op zaterdag 10 oktober 2020 bij DM Reiki & Heaing in Tempeliersdreef 22, in Alphen, nb.

 

 

 • Kosten van deze cursus bedragen 150 euro in totaal, incl. 21% BTW. Het bedrag moet vooraf betaald worden, of bij aanvang van de eerste cursusdag.
 • Tijdens de tweede les is het nodig om een pendel mee te nemen. Indien je die niet hebt, kun je er ook een bij mij in de les aanschaffen. Je leert in de les hoe de pendel werkt. 
 • De cursus heeft een minimale deelname van 2 personen. Het is altijd leuk om samen met je vriendin, collega's, of familielid deel te nemen. Want dan kun je naderhand ook bij elkaar oefenen en elkaar helpen met het groeiproces of wanneer de ander eventueel ergens mee zit. 
 • Om de vervolg cursus te kunnen volgen is het raadzaam om eerst een reiki cursus I te doen. Omdat reiki een hele liefdevolle manier is om te helen en je inwijdingen krijgt kun je hierdoor ook reiki toepassen als healer.

 

Cursus Chakrahealing - Advanced

 

 • Daar waar de basis cursus vooral om inzicht en bewustwording gaat, is de Chakra healings advanced cursus gericht op healing technieken. . En daarnaast worden andere healingtechnieken gebruikt zoals Atman Buddhi en het gebruik van kristallen bij healingsessies.
 • Het is wel raadzaam om de basis cursus en reiki I te hebben gevolgd, alvorens aan deze vervolg cursus deel te nemen. 
 • De vervolgcursus bestaat uit 8 doordeweekse avonden waarin je meerdere disciplines leert van het healen. Onderdelen van deze vervolgcursus zijn: meditaties, oefeningen, channeling, psychologie, magnetiseren, HSPcoaching, pendelen,healing met kristallen, piramideboost, blokkades in lichaam opheffen.
 • Deze 2 cursussen zijn geen erkende opleidingen, maar zijn laagdrempelige avonden waar je veel kennis krijgt over het functioneren van de chakra's, de aura en de energetische werking van diverse methoden die je voor jezelf kunt toepassen, op een verantwoorde manier. 
 • Voor sommige opleidingen heb je een bepaald minimaal scholingsniveau nodig. Dat is bij mijn cursussen niet het geval. Het is voornamelijk voor je eigen ontwikkeling, zelfhealing, persoonlijke groei als mens en spiritueel wezen waardoor je beter in je vel komt te zitten en meer je levenspad te kunnen volgen en liefdevol leven te kunnen leiden.

 

 • Kosten voor de Chakrahealing-advanced cursus bedragen 450 euro 
 • Deze cursus wordt gegeven bij voldoende belangstelling. Neem contact met mij op wanneer je je wilt inschrijven.

 

Schrijf je in door je hieronder op te geven, of via de menubalk aan de rechterkant.