Home » cursussen & events » Seminar "The Missing Link"

Seminar voor HSP-ers "The Missing Link" 2019

Seminar 'The missing link'

Een inspiratie dag met boeiende verhalen en ervaringen van bijzondere mensen die in hun leven op een bepaald pad zijn gekomen en daardoor een enorme innerlijke groei hebben mee gemaakt. Tijdens deze dag worden er lezingen gehouden en zijn er een aantal informatie stands waar de onderwerpen uit de lezingen aan bod komen.

Lezingen en meditaties 

Wat zijn jouw innerlijke drijfveren, wat is jouw kracht, hoe vind je de onuitputtelijke energiebron en het doel in je leven als sleutel tot geluk? Gebruik de verhalen van de sprekers als inspiratie om in het nieuwe jaar te beginnen en te tappen uit jouw innerlijke bron van energie en kracht om in 2019 te kunnen stralen. Wat is jouw levensdoel? Misschien weet je het al, maar ontbreken er een paar schakels om het complete plaatje in te vullen, of ben je al hard op weg en ben je geïnteresseerd in de onderwerpen die aan bod komen. Dit is een dag van inspiratie, healing, intuïtie, energiestromingen op gang brengen, samenzijn met gelijkgestemden, verhalen uitwisselen, thuiskomen in een wereld van hoogsensitieve mensen onder elkaar, informatie inwinnen, en info te delen met andere deelnemers. 

 

DM Reiki & Healing heeft als missie een platform in Nederland te bieden aan hoogsensitieve mensen die hun gaven kunnen gebruiken om een krachtige positieve wending aan hun leven te geven.

Er zijn niet veel platforms in Nederland waar hoogsensitieve mensen zichzelf kunnen zijn, waar energie wordt aangevuld, en niet afgenomen, waar mensen openlijk met elkaar over hun bijzondere gaven en soms onverklaarbare gebeurtenissen kunnen praten zonder veroordeeld te worden, maar juist gehoord en gesteund, want er is wel degelijk iets wat hen verbind. Dit wordt echter niet altijd door de omgeving erkent waardoor sensitieve personen zich snel afsluiten en soms leeg en eenzaam kunnen voelen. Dit hoeft natuurlijk niet want gelukkig zijn er velen die van hun bijzondere gaven hun kracht hebben kunnen maken. En in een reeks van 3 seminars gaan deze mensen een platform geven waarin je wordt geïnspireerd door deze prachtige levensverhalen. Misschien sta jij wel in een van de volgende seminars jouw verhaal te vertellen?

 

Op 12 januari 2019 vind het eerstvolgende seminar van "the Missing Link" plaats in 'T Trefpunt, Raadhuisplein 1A, 4921 ZJ Made.

Tijdstip: van 10.00-17.00 uur

 

Programma The Missing Link- Jouw weg naar geluk -

Om als HSP-er 'prikkelvrij' en gebalanceerd door het leven te gaan, is niet simpel. In dit seminar krijg je handvaten hoe je in je privéleven, naar vrienden en familie toe, maar ook op je werk betere keuzes te kunnen maken. Ook leer je hoe je je beter kunt  beschermen tegen de wereld om je heen.

 

PROGRAMMA

10.00 uur - 10.15 uur: Start - opening door Daphne Muilwijk (HSP-coach, Reiki therapeut- Aurahealer)

10.15 uur - 11.15 uur: Spreker Richard Krebber, Parapsycholoog ( lezing 'Parapsychologie, de Wetenschap van de Nieuwe Tijd?)

11.15 uur - 11.30 uur: pauze 

11.30 uur - 12.30 uur: Spreker Daphne Muilwijk ( lezing Hooggevoeligheid, "hoe gebruik ik mijn kracht als Hoog Sensitief Persoon?")

12.30 uur - 13.30 uur:  Lunch (eigen lunch)  (Er is een restaurant in de event lokatie waar je kunt lunchen- pauze)

13.30 uur - 14.30 uur: Spreker Annie Fens (lezing “Als HSP contact maken met het Licht in jezelf”)

14.30 uur - 15.15 uur: Spreker Medium Josephine (Lezing ’Wat... als je meer kan ZIEN..WEET..minder goed VERGEET..’)

15.15 uur - 15.30 uur: Pauze

15.30 uur - 16.30 uur: Spreker: Steven van Ommeslaeghe Burn-out coach "Leven aan 100 km per uur? Tijd om iets te doen” 

 

Lezingen en meditaties 

 

10.15 uur -  11.15 uur:  Richard Krebber, lezing 'Parapsychologie, de Wetenschap van de Nieuwe Tijd?

Inhoud lezing:

De ontwikkeling van de reguliere natuurwetenschappen en geneeskunde in de westerse cultuurcode stagneert. We zullen pas een belangrijke stap voorwaarts kunnen maken wanneer we de moed hebben om 'out of the box' te denken met betrekking tot ons dogmatische mensbeeld en onze plaats als mens in het universum. De parapsychologie hanteert een mensmodel dat afkomstig is uit de Indiaas-Tibetaanse cultuurcode waarin de mens. naast een fysiek lichaam, beschikt over een aantal fijnstoffelijke energetische lichamen die in totaliteit het 'aura' vormen en een fijnstoffelijk informatiesysteem dat gevormd wordt door de chakra's. Acceptatie van dit mensmodel betekent dat we heel veel van de ervaringen en verschijnselen die we nu nog 'grensoverschrijdend', 'buitenzintuiglijk' of 'paranormaal' noemen beschouwd kunnen worden als een integraal onderdeel van wie we zijn als mens. Dat geldt ook voor nog onbegrepen 'gevoeligheden' als hoogsensitiviteit en heldervoelendheid. Aan het einde van de presentatie wordt in een zaalexperiment gedemonstreerd op welke wijze we door externe factoren zoals kleur, geur en geluid ons aura en chakrasysteem kunnen beïnvloeden om een gezonde energetische balans en afscherming van ons energetische systeem te krijgen.

 

11.30 uur - 12.30 uur: Daphne Muilwijk, lezing "Hoe gebruik ik mijn kracht als Hoogsensitief persoon?"

Als je Hoogsensitief bent, komen prikkels van buitenaf veel sterker binnen dan bij de gemiddelde mens. Je voelt sterker, je ruikt, proeft, ziet, hoort vaak meer. Ook kunnen HSP-ers goed gebruik maken van hun sterk ontwikkelde intuïtie. Hoe kun je dingen in jouw leven veranderen om als HSP-er gebalanceerd en niet overprikkeld door het leven te gaan. En hoe hou je je energieniveau in balans in de dagelijkse drukte? Ik geef uitleg, oefeningen en meditaties. Hierbij vertel ik over Reiki, Aura healing en het sjamanisme. 

Je bent van harte welkom in mijn praktijk om een reiki behandeling om aura healing te komen ervaren.

lieve groet, Daphne 

www.dmreikihealing.com

 

13.30 uur- 14.30 uur: Annie Fens, “Als HSP contact maken met het Licht in jezelf”

Als hooggevoelig persoon (HSP: highly sensitive person) is het belangrijk om voor jezelf te gaan staan, voor wat jij diep van binnen voelt. Hooggevoelige mensen hebben veel meer spiegelneuronen, daardoor is je empathisch vermogen groter en houdt je meer rekening met anderen en met het grotere geheel. Je reageert sneller op prikkels en acties van anderen. Je zenuwstelsel is wat gevoeliger en daardoor is je intuïtie sterker en je heldervoelendheid en helderwetendheid krachtiger. Natuurlijk heeft hooggevoeligheid ook zijn nadelen maar in deze lezing wil ik je graag meenemen naar de grote voordelen en de schoonheid van hooggevoelig zijn.

Voel je je aangetrokken om in je kracht te komen en de hooggevoeligheid als leidraad te gebruiken in je leven?

Kom deze lezing dan bijwonen en maak contact met het Licht in jezelf.

Je bent van harte welkom!

In liefde, licht en kracht,

Annie (fijngevoelig, hoogsensitief, HSP en heldervoelend)

 

Annie Fens

Praktijk voor natuurlijke geneeswijzen en levenscoaching

www.anniefens.nl

 

14.30 - 15.15 uur: Josephine Otto, "Wat... als je meer kan ZIEN..WEET..minder goed VERGEET..
Net als IK..een intens hoog GEVOEL..niet wetend wat te Doen..
Als je familie het moeilijk VIND..hoe voelt het dan voor jou als KIND.."

Wat... als je meer kan ZIEN..WEET..minder goed VERGEET..
Net als IK..een intens hoog GEVOEL..niet wetend wat te Doen..
Als je familie het moeilijk VIND..hoe voelt het dan voor jou als KIND..

Deze lezing is bedoelt, speciaal voor Kind & Familie. Daar steeds meer kinderen mijn pad kruisen die net als ik flink gevoelig zijn. Die net als ik veel zien en horen. Maar ook gewoon in het dagelijks leven..

 

Angst om te leven..depressie..angst om dingen te doen..of juist niet te doen...dit kan ik niet...dat wil ik niet..ik moet zoooveel..

Hoe te leven in relaties...met een hoog gevoel..?.

Nog maar te zwijgen over alle lichamelijke ongemakken en allerlei kwalen waar niet echt een antwoord voor is...zoveel..

Zelf heb ik het allemaal gehad..en nog soms last van..Daarom dat ik jou...zo goed begrijp...

Kinderen die net als ik Geesten zien, ruiken, en ze ook voelen. en die net als ik op hun leeftijd veel ongemak, angst, verdriet hebben en met onmacht moeten omgaan.  Hun Huisje waar ze in wonen, hun familie die van hun houden weten vaak ook niet wat te doen..Help..mijn kind verzuipt! Steeds meer kids zijn zo vol angst dat ze daardoor niet deel kunnen nemen aan normaal schoolgaan..veel verzuim..omdat ze ook op school zoveel voelen. Zoveel kids..help..mijn ouders gaan scheiden..Ik Voel papa's en mama's verdriet..zoveel..  

Er is glaasje gedraaid in ons huisje..dat heeft nu een kruisje..Ik voel daarom zoveel...hoe nu verder..

Zelf alles moeten doorleven en doorbloeden...

Ik ben zo blij dat ik mag delen..en mag en kan uitdragen..misschien voor jou...voor je familie..begeleid door mijn mooie gidsen en engelen..die mij mocht dragen naar antwoorden en in licht en liefde alle dagen....vol van licht en liefde mag ik nu zijn...wie ik ben.

Een hooggevoelig mooi mens...zoal het hoort te zijn..

Zoals we zijn geschapen...zonder angst en pijn...

Om te leven in het Nu...alle dagen...

Ik ga persoonlijk naar de gezinnen, om te kijken wat er gedaan moet worden..gesprekken..zuivering..en healing. Vanuit de geest die liefdevol geneest. Ik werk al vanaf mijn 20 jaar met mijn gekregen Mediumschap.

Persoonlijk. Waarvan 9 jaar Radio uitzendingen en vele bijeenkomsten. Mijn mooiste opleiding was......Mijn LEVEN ZELF...Daarom Begrijp ik Iedereen....

Ik breng de boodschap simpel en net...

Dat is precies mijn Portret..

 

Website: www.genezendmediumjosephine.nl

Facebook. Josephine Otto

 

15.30 uur - 16.30 uur Steven van Ommeslaeghe  “Stress? Burnout? Leven aan 100 km per uur? Tijd om iets te doen”

Vandaag leeft iedereen aan een snelheidsvaart zonder tijd om even bij zichzelf stil te staan.  In de lezing gaan we even stilstaan bij een aantal belangrijke vragen die we ons misschien al veel eerder hadden moeten stellen.  Hoe zijn we tot dit punt gekomen?  Wat zijn de symptomen en waarom blijven we onszelf geweld aandoen? 

In de lezing neemt Steven je mee op een zoektocht die je in staat stelt te ontdekken waar je vandaan komt, hoe je in deze situatie beland bent en hoe je met een aantal eenvoudige wijzigingen je leven kan omvormen en in een nieuwe richting kan sturen. 

Hieraan iets doen is niet gemakkelijk.  Vandaar dat je soms inderdaad iemand nodig hebt die je helpt om zelf je weg te vinden. Over hoe je dit doet gaan we uiteraard ook wat vertellen.

Deze lezing helpt je om alles even in een ander perspectief te plaatsen, dingen te herkennen in jezelf en de manier te vinden om je leven te leven zoals jij dat wil. En zo hoort het.

 

Meer informatie over de sprekers 

 

 

Richard Krebber M.A.(1956) studeerde parapsychologie bij prof. Henri van Praag aan de International University Lugano in Zwitserland. Daarvóór volgde hij een H.B.O. -paramedische opleiding (Breda), specialiseerde zich in de Cytologie (Rijksuniversiteit Leiden) en verrichte hij onderzoekswerk op het gebied van de histopathologie (SSDZ, Delft), immunologie (GZ, Arnhem), ontwikkelingsneurologie (Rijksuniversiteit Groningen) en moleculaire biologie (Rijksuniversiteit Utrecht) . In 1992 haalde hij zijn masters degree (M.A.) 'met genoegen' en was hij tot 2004 directeur van de stichting Platform Paranormaal Contact (P.P.C.). Van 2004 tot heden is hij eigenaar van het Integraal Parapsychologisch Adviesbureau (I.P.A.) te Breda waarin hij samenwerkt met verschillende disciplines uit de complementaire zorg. Hij schreef talrijke parapsychologische artikelen voor uiteenlopende vakbladen en tijdschriften en was als coach verbonden aan diverse televisieprogramma's als 'Tineke en de Paranormale Wereld' en 'Het Zesde Zintuig'.
Hij is (co-) auteur van diverse boeken waaronder 'Spookhuizen en Geestverschijningen' (1997, met Jan van der Heide), 'Paranormale Ervaringen' (2000, met Marloes Etman), 'Handvat voor Herstel' (2004, met Harry Beckers). 'Het Zesde Zintuig (2008), 'Door de vensters van God' (2014, met Robbert v.d. Broeke) en 'Zeker Weten...er is leven na de dood' (2018, met Titus Rivas, Han Kuik e.a.).

Daphne Muilwijk (1975)- Aurahealer en Reiki Therapeut. Als kind zag ze kleuren en voelde dat ze anders was dan anderen. Het leek of alle indrukken en gesprekken een grotere impact hadden dan op de mensen om haar heen. Ze had geen 'schil' en alles kwam ongefilterd binnen. Pas op 40 jarige leeftijd kwam ze tot de ontdekking dat ze Hoogsensitief was. Haar leven was een zoektocht naar een oplossing voor de constante gezondheidsproblemen en moeheid. Ze vond haar genezing in Reiki & Aura Touch, waar ze na reiki I, Reiki II en Reiki Master graad behaalde. Ook volgde ze een 2 jarige opleiding als Aura healer bij het Nederlof centrum in Amsterdam. En met haar commerciële achtergrond uit het bedrijfsleven organiseert ze veel bijeenkomsten met en voor Hoog Sensitieve Personen, nieuwetijdskinderen, en paranormaal geïnteresseerden. Haar missie om mensen met dezelfde 'gaven' en strubbelingen vooruit te helpen (zowel prive als zakelijk) door zoveel mogelijk kennis te delen over het onderwerp Hoogsensitiviteit en aansluitende onderwerpen over paranormale verschijnselen. Ze houdt zich bezig met het organiseren van cursussen, seminars, reiki behandelingen en aurahealing naast haar fulltime baan in het bedrijfsleven als Lighting Application Support medewerker.

Annie Fens (1964)is fijngevoelig, hoogsensitief (HSP) en heldervoelend.

Jarenlang begeeft ze zich op het spirituele pad en heeft ze diverse opleidingen, cursussen, workshops en lezingen gevolgd op spiritueel en alternatief gebied en voor persoonlijke ontwikkeling. Ze geeft al ruim vijftien jaar consulten voetreflexzonetherapie (voetmassages) en reiki-behandelingen en ze heeft 6 jaar lang yoga en sport lessen gegeven. Later zijn er de energetische behandelingen bij gekomen, levenscoaching, trance-healing, kaartleggingen en EFT. Ook organiseert ze ieder jaar de eerste zondag van de maand november een spirituele & wellness beurs in Made en ieder jaar in het voorjaar een spirituele & wellness beurs in Breda. Regelmatig geeft ze lezingen over "de 4 vragen die je leven veranderen" van Byron Katie. Verder staat ze regelmatig op paranormale of spirituele beurzen in de buurt. Enkele keren per jaar geeftze een chakra-cursus bij voldoende aanmeldingen en vanaf maart tot oktober organiseert ze regelmatig een blote-voetenpad lopen met uitleg over onze voeten en tenen (tenen-lezen) en ongeveer 1x per maand organiseert ze een spirituele wandeltocht. Daarnaast kun je bij haar ook terecht voor opstellingenwerk (familie-opstellingen, systeem-opstellingen). En worden er spirituele avonden door haar georganiseerd.

Jospehine Otto is als medium geboren. Ze kreeg deze gave....als opgave. Ze is Helderwetend, Helderhorend en een belangrijke schakel tussen hemel en aarde. Ze is heldersprekend en haar grootste gave heldervoelend. Dit is naar haar zeggen ook haar grootste struikelblok geweest vroeger. Maar als gift kan en mag ze in lichte trans als medium en mental-coach liefdevol werken, met als begeleiding vele vrienden en gidsen die over zijn (niet meer op aarde leven). Naast medium is Josephine ook coach/beminnelaar voor gezinnen en kinderen waarin scheidingen en hooggevoeligheid voorkomen. Ze werkt liefdevol met gezinnen waarin thema' aan de orde zijn zoals loslaten van trauuma's, Hooggevoeligheid bij kinderen, zwangerschap en postnatale depressie, Problemen als ADHD, opgelegde stempels.

 

 

Steven Vanommeslaeghe 'In de loop van meer dan dertig jaar internationaal werken in de financiële sector, groeide langzaamaan meer en meer het besef bij mij dat geld en cijfers misschien belangrijk zijn, maar niet het enige. Evenwicht en balans zijn belangrijk, kennis doorgeven, leven op je eigen ritme en doen wat je écht wil doen.'

Dus ging ik nadenken en koos nieuwe doelen.  Mijn echt passie werd mij duidelijk en vandaag ben ik de vreemde mix van docent economische vakken aan het volwassenenonderwijs, trainer en vooral coach waarbij stress en burnout coach een belangrijk onderdeel is. Daarbij gaat de aandacht ook naar detectie en preventie in bedrijven.

En kijk: vandaag doe ik wat ik graag doe en ik heb een mooie balans gevonden tussen werk en gezin met vijf kinderen. 

Toegangstbewijs voor deelname aan Seminar "The Missing Link" Voor HSP-ers en paranormaal begaafden en iedereen die interesse heeft in verdieping van zichzelf

 

Wanneer? zaterdag 12 januari 2019

Tijdsduur: van 10.00- 17.00 uur

Lokatie: 'T Trefpunt, Raadhuisplein 1A, 4921 ZJ Made

 

Schrijf je nu snel in!