Home » cursussen & events » Seminar "The Missing Link I 2020"

Seminar  "The Missing Link I" zondag 19 Januari 2020

Over Hoogsensitiviteit, Healing & Burn-out, hoe hiermee om te gaan?

Seminar 'The missing link I 2020'

Op zondag 19 januari 2020 vindt het eerste seminar van "The Missing Link" in 2020 plaats.  De lokatie is net als vorig jaar januari in 'T Trefpunt in Made, Raadhuisplein 1a, 4921 ZJ Made.

 

Website lokatie 'T Trefpunt

 

Seminar The Missing Link is een inspiratie dag met boeiende verhalen en ervaringen van bijzondere mensen die in hun leven op een bepaald pad zijn gekomen en daardoor een enorme innerlijke groei hebben mee gemaakt. Tijdens deze dag worden er lezingen gehouden en zijn er een aantal informatie stands waar de onderwerpen uit de lezingen aan bod komen.

DM Reiki & Healing heeft als missie een platform in Nederland te bieden aan hoogsensitieve mensen die hun gaven kunnen gebruiken om een krachtige positieve wending aan hun leven te geven.

Wil je als standhouder op mijn seminar staan, ga dan naar de pagina van standhouders.

klik hier.

 

Er wordt een entreeprijs gehanteerd van 25 euro per persoon. Omdat deze lokatie niet gratis is, is er een entree prijs nodig om het seminar in stand te kunnen houden op deze lokatie. Dit is de bijdrage exclusief eten & drinken. 

Het is ook mogelijk om een deel van het programma bij te wonen, indien een hele dag te vermoeiend zou zijn.

Het deelprogramma kost 15 euro per persoon voor een ochtend programma of het middag programma. Zie bij de entreetickets de mogelijkheden.

PROGRAMMA

Inhoud programma The Missing Link I

 

10.00 uur - 10.15 uur: Opening - Daphne Muilwijk (organisator)

10.15 -11.15 uur Annie Fens - Burn out, Hoogsensitiviteit en Trance-Healing

11.15-11.30 uur pauze

11.30-12.30 uur Lisbeth Jansen - Over Burn-out in gebroken gezinnen en de emoties die hierbij komen kijken

12,30-13.30 uur lunchpauze (eigen lunch, er is een restaurant/cafe in 'T Trefpunt)

13.30-15.00 uur Petra Busio - Burn-out & Aarding. Iedereen heeft een heldere zintuig, Welke heb jij? En wat wil en kun je ermee.

15.00-15.15 uur pauze

15.15-16.30 uur Medium Josephine - Burn-out: Van Opgave naar Overgave

 

Tijdens deze dag kun je ook een consult bij de deelnemende gastsprekers en standhouders volgen. In de pauzes is daar gelegenheid voor.

Een consult kost maximaal 15 euro, dit is bovenop de entreeprijs.

 

Standhouders (die zich tot nu toe hebben aangemeld) zijn:
- Astrolouis - astrologie, healing consult, spiritueel consult van Louis Kemperman
- Roosekracht- Miluska Roose en Gaby vd Acker ( olien en gezins-/kindercoaching)
- Sprankelend aan de slag - Jacqueline van den Bergh , Energielezingen mbt hooggevoeligheid en consulten systematisch werk, opstellingen
- Bij Mei, Arjan Bosch, Energetix Magneetsieraden

 

Stands van Gastspreeksters en hun consulten/behandelingen tijdens de pauzes
- Petra Busio - Natuurgeneeskundig therapeut. Magnetiseer/healing behandeling of een automatisch schrift consult
- Annie Fens- Praktijk voor natuurlijke geneeswijzen en levenscoaching. Consulten Trance-healing of Tarot kaartenlegging met een Reading
- Medium Josephine - consult Relatie/Single/ Hoe nu verder...kind & Gezin, levensvragen
- Lisbeth Jansen - beschikbaar voor een goed gesprek, of evt afspraak voor bezoek aan huis
- DM Reiki & Healing - Daphne Muilwijk, Reiki of Aura healing consult & Energetix magneetsieraden

Voor vragen kun je mailen naar: dmreikihealing@gmail.com

 

 

Dit is tevens het inschrijvingsbewijs. Je komt op de deelnemers lijst te staan. Bij binnenkomst meld je je aan bij de inschrijvingstafel, en overhandig je de bevestiging dat je je hebt ingeschreven.

 

 

Dit is een entreeticket voor een 1/2 dag Seminar The Missing Link op 19 januari 2020.

Je kunt hiermee 2 lezingen bijwonen.

 

Lokatie:

'T Trefpunt , Raadhuisplein 1A, in Made

van 10.00 uur tot 13.00 uur. 

Het ochtendprogramma

Dit is een entreeticket voor het middagprogramma van Seminar The Missing Link I. Raadhuisplein 1A, in Made.

Middagprogramma:

13.30 uur tot 16.30 uur

Petra Busio en Josephine Otto zijn de gastspreeksters.

Je krijgt een tafel van 1.20 of 1.80 op het seminar in 'T Trefpunt in Made waarop je jouw promotie / producten / healing of consult kan verzorgen. 

In de pauzes en tijdens de lunch kun je zoveel mogelijk mensen enthousiast maken over jouw praktijk. 

Vragen over het seminar The Missing Link I  - 19 januari 2020

Organisator seminar The Missing Link Daphne Muilwijk

Daphne Muilwijk - Aurahealer en Reiki Therapeut. Mijn missie is om mensen met dezelfde 'gaven' en strubbelingen vooruit te helpen (zowel privé als zakelijk) door zoveel mogelijk kennis te delen over het onderwerp hoogsensitiviteit en aansluitende onderwerpen over paranormale verschijnselen. Ik houd mij bezig met het organiseren van cursussen, seminars, Reiki behandelingen, aurahealing en ik werk veel met magneetsieraden van Energetix.

 

Annie Fens

Lezing: Burn out, Hoogsensitiviteit en Trance-Healing door Annie Fens

 

“De regie over je leven weer in eigen handen”

In je kracht staan, in jezelf geloven en een gezonde dosis zelfvertrouwen is belangrijk bij burn-out klachten en hoogsensitiviteit. Ook het lichaamsbewustzijn is belangrijk, je lichaam is namelijk een bron van wijsheid. Juist vanuit klachten, aandoeningen en ziektes kun je bewust worden van dingen. Er zit altijd een “boodschap” in. Het lichaam is een prachtig iets en het kan heel veel herstellen. Hoe kan jij je balans en gemoedsrust weer vinden? Zodat jij weer kunt Stralen!

Wees je maar bewust van je gevoel en je emoties, deze geven je een terugkoppeling of je de juiste kant op gaat. Kijk altijd wat voor jou wel of niet werkt. Laat maar gaan wat niet past en doe vooral de dingen waar je je goed bij voelt. Crisis is een kans om terug bij jezelf te komen en het anders te gaan doen.

Ook voor hoogsensitieve mensen is het belangrijk om niet alles binnen te laten komen waardoor je je soms overweldigd gaat voelen. Bescherm jezelf door grenzen aan te geven, of door gewoon even weg te gaan en iets anders te gaan doen waar je blij van wordt. Of door een gezonde afstand te nemen van de dingen waar je misschien overprikkeld door wordt. Je mag altijd voor jezelf opkomen en assertief zijn. Weet dat je goed en oké bent zoals je bent!

Je fijngevoeligheid siert je, je beleefd alles misschien intenser, maar dat betekent dat je ook intens kunt genieten. Vertrouw op jezelf, op wat je diep van binnen voelt en weet. Laat de Zelfliefde maar groter worden…………..

En laat alles wat jou niet meer dient in gedachten maar van je afglijden, zeker hetgeen wat van een ander is. We gaan hier nog een mooie oefening voor doen!

 

Kom naar dit interessante seminar waar ik de aftrap van de lezingen geef om 10:15 uur. Ik zie je graag. Hartelijke groet, Annie

 

Met Trance-Healing gaat de energie weer stromen, blokkades lossen op. De energie gaat naar bepaalde plekken in het lichaam, je voelt het warm worden en wellicht voel je overal tintelingen. Vaak neem ik ook waar wat er aan de hand is, of mag ik iets zien over bepaalde gebeurtenissen of over de manier waarop iemand in het leven staat. Op het seminar sta ik ook met een stand en het geven van Trance-Healings. Je bent van harte welkom bij mijn stand mocht je graag een trance-healing willen ervaren. Of als je vragen hebt, kom dan gerust langs.

 

Annie Fens

Praktijk voor natuurlijke geneeswijzen en levenscoaching

https://www.anniefens.nl/

Lisbeth Jansen - ervaringsdeskundige gebroken gezinnen en emoties 

 

Ik ben Lisbeth Jansen en ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van bij Burn-out in gebroken gezinnen en emoties die daarbij komen kijken.

 

Ik heb geleerd hoe ik hiermee om moet gaan en heb mijn eigen healing methodes ontwikkeld die mij door deze moeilijke periode hebben geholpen. In deze lezing wil ik graag met jullie delen wat emoties met je doen in je verdere leven. 

Petra Busio: Natuurgeneeskundig Therapeut

Missing link = De vermiste schakel. De vermiste schakel ben ik.
Omdat het lichaam medicijnen nodig heeft, studeert men medicijnen. Maar dan wordt er een schakel overgeslagen, namelijk het activeren van het zelf genezend vermogen. De mens leert dan dat iets buiten hunzelf iets gaat op knappen en zoekt de oplossing buiten zichzelf. Maar dat gaat nooit lukken.
Omdat je systeem een onbalans heeft en daar naar gekeken moet worden.

Burn-out. Iedereen die bij mij komt met een Burn-out heeft de zelfde basis-klacht; 
' geen aarding' . Daarom is het vooral in de toekomst super belangrijk om te aarden.
En als je HSP er bent en/of paranormaal begaafd, dan wordt het nog belangrijker om diep te leren gronden. Hoe krachtiger de informatie, hoe dieper je gronding moet zijn.

Iedereen heeft een heldere zintuig, Welke heb jij? En wat wil en kun je ermee.
Kom je dat mee onderzoeken. Op micro, messo en macro niveau. Tot dan.
Petra Busio
Natuurgeneeskundig therapeut.
Zandheuvel 59
4901HV Oosterhout
www.petrabusio.nl

Medium Josephine (Kind & gezins Fluisteraar), Gezin-Scheiding-Paranormaal coach

Ik ga persoonlijk naar de gezinnen, om te kijken wat er gedaan moet worden..gesprekken..zuivering..en healing. Vanuit de geest die liefdevol geneest. Ik werk al vanaf mijn 20 jaar met mijn gekregen Mediumschap. Persoonlijk. Waarvan 9 jaar Radio uitzendingen en vele bijeenkomsten. Mijn mooiste opleiding was......Mijn LEVEN ZELF..Daarom Begrijp ik Iedereen...Ik breng de boodschap simpel en net...Dat is precies mijn Portret.

Website: www.genezendmediumjosephine.nl

 

ALTIJD MOE..KIND&GEZIN EN FAMILIE
IN MIJ..ZIT PLOTS EEN ANDERE JIJ..

 

De burn-out die ik heb meegemaakt ligt inmiddels definitief achter me, dat voel ik aan alles.

En een ding weet ik heel zeker: ik wil het nooit meer mee maken. Vraag me af hoe het mogelijk is dat ik de vele signalen niet eerder herkend heb. Helaas heb ik ze pas achteraf ontdekt. Daarom deze lezing en dit hoofdstuk ten behoeve van iedereen die met een soortgelijke situatie geconfronteerd wordt, maar het nog niet helder ziet.

En zelfs al zit je in een burn-out dan kan ik je handvaten aanreiken om er weer goed bovenop te komen. Vanuit Verzet naar Overgave..

 

Hoe kom je zover.? Als aanreiken en erkenning “paar”trefwoorden.

Te..Veel..te lang..controle..altijd Ja is goed..nee moet nog geboren worden..zoveel..

Oververmoeidheid, vreemde gedachten, iets niet meer durven, angst, hartkloppingen,

Alles is gewoon te veel, geen zin meer..in Niets..hoe nu Verder..Vreemd gedrag.

Lichamelijke klachten:  onverklaarbare pijnen in heel je lichaam. Spanning, hoofdpijn,

Rugpijn, tintelingen in je ledematen, maag/darmklachten enz..

Je lichaam vertoont onverklaarbaar gedrag vreemd gedrag, doet niet meer wat jij wilt..

Dat geeft een angst die ook weer onverklaarbaar is..echt JAKKIE..

 

Ik wil je mijn geheim delen, en vanuit mijn eigen ervaring handvaten aanreiken.

Om zo weer vat te krijgen op je lichaam en geest..en jij weer aan het roer kan staan..

Ik moedig je aan..uithuilen en opnieuw beginnen.

 

DE BOOG KAN NIET ALTIJD GESPANNEN STAAN..

OMDAT HET ANDERS ZIJN VEERKRACHT VERLIEST..

 

Met op het eind van lezing een korte healing van uit de geest die liefdevol geneest.

Bewustwording  ’Leren’ van VERZET naar OVERGAVE..

Lichtpuntjes, blijdschap, vreugde, genietend weer van kleine dingen..

Rust en vrede, en een knipoog vol humor naar jou leven..dat Ons is gegeven..

Ons hogere IK heeft nergens last van..IK BEN..een geliefd kind

Een liefdevolle omhelzing van:

Medium Josephine♥