Home » cursussen & events » Seminar "The Missing Link II"

Seminar  "The Missing Link II" zondag 17 maart 2019

'The purpose of life'

Seminar voor HSP-ers "The Missing Link" 2019 - 17 maart 2019

Lokatie: De Seterse Hoeve in Oosterhout nb

Seminar 'The missing link II'

Op zondag 17 maart 2019 vindt het tweede seminar van "The Missing Link" in 2019 plaats, de lokatie is weer in een prachtige omgeving.

Gasterij de Seterse Hoeve, vijf eikenweg 56,4903 RK Oosterhout, aan de rand van het bos tussen Oosterhout en Dorst.

 

Seminar The Missing Link is een inspiratie dag met boeiende verhalen en ervaringen van bijzondere mensen die in hun leven op een bepaald pad zijn gekomen en daardoor een enorme innerlijke groei hebben mee gemaakt. Tijdens deze dag worden er lezingen gehouden en zijn er een aantal informatie stands waar de onderwerpen uit de lezingen aan bod komen.

DM Reiki & Healing heeft als missie een platform in Nederland te bieden aan hoogsensitieve mensen die hun gaven kunnen gebruiken om een krachtige positieve wending aan hun leven te geven.

PROGRAMMA

Inhoud programma The Missing Link 2- De purpose of life; wat vertelt de energetische wereld mij? 

Hoe werken we als healers en spirituele werkers met energie? Hoe brengen wij onszelf en onze omgeving in een positieve staat van zijn, wat is het kosmische plan,wat is het astrologische plan? Het allesomvattende en universele plan dat betrekking heeft op ons dagelijks bestaan? Hierover gaan de lezingen in in de 2e editie van de Missing Link. De onderstaande heren hebben hun sporen verdiend en behoorlijk wat levenservaring opgedaan. Zij zijn er alleen maar sterker uitgekomen en zijn bereid hun levenslessen, ervaringen en kennis met jou te delen. Die kennis is van onschatbare waarde en kan de sleutel zijn naar een gelukkiger en liefdevoller leven. 

 

PROGRAMMA

10.00 uur - 10.15 uur: Start - opening door Daphne Muilwijk (HSP-coach, Reiki therapeut- Aurahealer)

10.15 uur - 11.15 uur: Spreker Sjaak Janssen, Reiki Grandmaster ( lezing - de boeiende wereld van energie en frequenties)

11.15 uur - 11.30 uur: pauze 

11.30 uur - 12.30 uur: Spreker Sjaak Janssen (deel 2: The purpose of life )

12.30 uur - 13.30 uur:  Lunch (op eigen kosten)  (Lunch is in een apart gedeelte van de afgehuurde zaal in de Seterse Hoeve)

13.30 uur - 15.00 uur: Spreker Cor van Keulen (lezing “Kosmosofie en Atman Buddhi Concentration lichtinstrumenten van de nieuwe tijd”) 

15.00 uur - 15.30 uur: Pauze

15.30 uur - 16.30 uur: Spreker: Louis Kemperman”, Astroloog, spiritueel werker (lezing - energetisch realisme) website: (www.astrolouis.nl)

 

 

 

Wil je als standhouder op dit event komen staan, klik dan hier

 

Sale!

Entree ticket voor The Missing Link II - The purpose of life

Lokatie: Gasterij De Seterse hoeve, Vijf Eikenweg 56, 4903 RK Oosterhout.

 

Zaal open vanaf 09.30 uur.

Dagprogramma - van 10.00 uur - 17.00 uur

Vroegboek korting: 50% ipv 50 euro betaal je nu 25 euro tot 10 maart 2019.

Spreker Sjaak Janssen, energetisch therapeut, levenscoach en Reiki-Grandmaster.

 

Sjaak Janssen (1953). Sinds 1978 getrouwd met Margreth. 4 lieve kinderen: Joep, Karin, Driek en Hannah. Het hoofd geschoold door 25 jaar onderwijs.Het hart geschoold door vele jaren huwelijk. De ziel geschoold door 65 jaar leven. 

Na een burnout in 1995 maakte ik kennis met Reiki. De energieboost, die ik door mijn eerste behandeling kreeg heeft mijn hele leven totaal veranderd. Ik werd gefacineerd door alles wat met spiritualiteit in het algemeen, en Reiki in het bijzonder te maken had. Al spoedig werd ik ingewijd in Reiki 1 en Reiki 2 en 3 en Grand-master en verdere graden volgden in de jaren daarna. In 2003 werd Reikicentrum harmonie geboren en ging ik me volledig wijden aan spiritualiteit, healing en coaching.

Als energetisch therapeut is mijn grootste kracht,  het spirituele en het aardse vanuit mijn hart met elkaar te verbinden. Daardoor kan de harmonie tussen lichaam, ziel en geest herstellen. Door te werken met verschillende therapievormen die het zelf-genezend vermogen van het lichaam activeren ontstaat heling op alle niveaus. Zo wordt u uitgenodigd en ondersteund,actief aan uw eigen gezondheid en welzijn te werken,

In de lezing neem ik u mee in de boeiende wereld van energie en frequenties, hun invloed op ons leven en hoe Reiki in dit plaatje past.

In deel 2 van de lezing gaan we op zoek naar de “purpose of life”, de levensopdracht waartoe we op aarde zijn en hoe we onze opdracht kunnen ontdekken en leven.

 

Spreker Cor van Keulen, Eigenaar van het Atman Buddhi Concentration centrum

Cor over kosmosofie: 'Almaar bewuster leven in het hier en nu is niet zomaar leven in het nu, maar het nu zien als eeuwig. Het eeuwige nu. Dus je houdt “nu” ook rekening met de toekomst. En af en toe mogen we naar het verleden kijken om een emotie te onderzoeken. Dit is nodig om emoties te begrijpen om ze uiteindelijk, als je het kunt, deze emotie te erkennen ipv te ontkennen. Ontkennen is normaal. We doen gewoon alsof er niks aan de hand is, er is niets gebeurd, alles gaat zo zijn gangetje: "hoe gaat het met je?.... ooh goed, dank je" en dat was het dan, of men stopt er een pil in. Maar, hoe gaat het werkelijk met ... vult u maar in. Ergens bewust bij stil staan, zelfreflectie toepassen. Dus jezelf onderzoeken om het goede te behouden, dat doet op den duur blokkades verdwijnen. Echter we dienen onszelf beter begrijpen en te accepteren. Werkelijk begrijpen! De mens wordt immer bewuster. Bewuster van zichzelf. Deze evolutie is van alle tijden. Deze evolutie doet een normaal mens evolueren tot in het bewuste meesterschap. Tegenwoordig noemt men dit het Christusbewustzijn en aards Boeddhaschap.' In de lezing vertelt Cor over Kosmosofie en Atman Buddhi Concentration. Kosmosofie is een beweging. Geen stroming en geen religie, doch iedere stroming en religie past wel binnen de kosmosofie. Het Al helpt mensen zuiver te denken en helder te voelen. Lees meer.

Spreker Louis Kemperman 'Astrolouis'

Astrolouis  ( pseudoniem van Louis Kemperman) is een man van de praktijk met een rebels randje en afkomstig uit Tilburg. Hij  is vanaf zijn geboorte paranormaal.  Op zijn 21stejaar ontdekte hij de astrologie en door middel van zelfstudie bracht hij zichzelf de basis van de astrologie bij. In de jaren ’80 volgde hij een vakopleiding medische astrologie en natuurgeneeskunde in Amsterdam en studeerde daarin af. Anderhalf jaar later kwam hij er achter dat werken met ‘middeltjes’ niet bij hem paste en verdiepte hij zich in karmische astrologie en ging uiteindelijk de astrologie benaderen vanuit een spiritueel besef. Inmiddels had hij zich ook bekwaamd in de Crowley-tarot. In 2003 begon hij met Reiki en magnetiseren en na een ongeval in dat jaar kwam zijn paranormale stuk echt naar buiten. Hij ging naast astroloog werken als medium, en ontwikkelde een eigen vorm van energetisch behandelen. Hij kwam ook duistere energieën op zijn pad tegen en leerde van een paragnost uit Rotterdam hoe die bestrijden en zodoende bekwaamde hij zich in huiszuiveringen. In 2010 werd hij Reiki Master en werd meerdere malen gevraagd voor lokale radio en televisie.

De lezing heet ‘energetisch realisme’. In feite belichaamt hijzelf de universele energie en maakt minimaal gebruik van hulpmiddelen. De essentie is dat als je energie leert lezen, begrijpen en toepassen, dan kun je met meerdere disciplines tegelijk werken. Vanzelfsprekend komt ook de astrologie aan de orde.