Home » cursussen & events » Seminar The Missing Link II 6 september 2020

foto van een lezing van Annie Fens, tijdens vorige seminar januari 2020.

 

Seminar The Missing Link is een inspiratie dag met boeiende verhalen en ervaringen van bijzondere mensen die in hun leven op een bepaald pad zijn gekomen en daardoor een enorme innerlijke groei hebben mee gemaakt. Tijdens deze dag worden er lezingen gehouden en zijn er een aantal informatie stands waar de onderwerpen uit de lezingen aan bod komen.

DM Reiki & Healing heeft als missie een platform in Nederland te bieden aan hoogsensitieve mensen die hun gaven kunnen gebruiken om een krachtige positieve wending aan hun leven te geven.

Wil je als standhouder op mijn seminar staan, klik dan op onderstaande link om je in te schrijven als standhouder.

 

Datum volgende seminar: 6 september 2020.

De lokatie voor het seminar The Missing Link II is:

'T Trefpunt, Raadhuisplein 1a, Made

 

Er wordt een entreeprijs gehanteerd van 25 euro per persoon. Omdat deze lokatie niet gratis is, is er een entree prijs nodig om het seminar in stand te kunnen houden op deze lokatie. Dit is de bijdrage exclusief eten & drinken. 

Het is ook mogelijk om een deel van het programma bij te wonen.

Het deelprogramma kost 15 euro per persoon voor een ochtend programma of het middag programma. Zie bij de entreetickets de mogelijkheden.

 

De volgende editie ga ik de standhouders en de lezingen apart aanbieden. Dus je kunt komen voor de 'wellness behandelingen & spirituele consulten, en daarnaast kun je in een aparte zaal de lezingen bijwonen die gedurende de dag worden gehouden. 

Het programma voor September 2020 is nog niet bekend, maar wil je deelnemen als spreker of als standhouder, neem dan contact met mij op:

dmreikihealing@gmail.com

 

 

 

 

Dit is een entreeticket voor het programma van Seminar The Missing Link II. Raadhuisplein 1A, in Made.

 

Inschrijving om als standhouder op seminar The Missing Link II op 6 september 2020 in 'T Trefpunt in Made aanwezig te zijn.

Tafels zijn 1.20m, 1.50m of een lege ruimte waar een eigen stand/wand kan worden geplaatst in overleg met DM Reiki & Healing.