Home » cursussen & events » Seminar The Missing Link II 6 september 2020

The Missing Link II

zondag 6 september – met gastspreker Ricardo Kuster

Van 13.00 uur – 17.00 uur 

 

DM Reiki & Healing heeft als missie een platform in Nederland te bieden aan hoogsensitieve mensen die hun gaven kunnen gebruiken om een krachtige positieve wending aan hun leven te geven. Seminar The Missing Link is een inspirerende (zondag) middag met boeiende verhalen en ervaringen van bijzondere mensen die in hun leven een enorme innerlijke groei hebben doorgemaakt. 

 

Om aan de regels van Corona te kunnen voldoen heb ik  ‘The Missing Link’ in een nieuw jasje gestoken en kleinschaliger gemaakt. De locatie is nu: Baarleseweg 63a, 5131 BB Alphen nb (bij Chaam) voor maximaal 12 personen.

Iedere sessie nodig ik een andere gasthealer, medium of life-coach uit, die zowel persoonlijk als in een groep boodschappen meegeven die je weer verder op weg kunnen helpen. 

Daarnaast krijg je de mogelijkheid om van mij en/of de gasthealer een persoonlijke healing te krijgen (Reiki behandeling, aurahealing, magneetmassage of ander soort consult). De volgende Missing Link sessies staan al gepland. Je bent van harte welkom om je hiervoor op te geven. Je betaalt bij de binnenkomst.

 

Ricardo Kuster is Spreker, Reader, Medium en coach. Zijn lijfspreuk: “Laat je Licht schijnen, opdat anderen ook hun Licht laten schijnen!”

 

Ricardo is een zeer goede coach, spreker en healer. Hij heeft een ontelbare schat aan ervaringen en healingsessies achter de rug in zijn leven. Zijn healing raakt je in het hart en de boodschappen die hij geeft zijn heel mooi en liefdevol. Hij dringt snel door tot de kern van het probleem waardoor je als ontvanger handvatten krijgt om je situatie te kunnen veranderen of om anders tegen het leven aan te kijken.

 

 

Thema van de lezing van Ricardo

' Stormen buiten ons en binnen ons'

 

' Laatst had ik een mooi gesprek met mijn geweldige zakenpartner over de tijd waarin we leven. Er gebeurt heel veel in de energie om ons heen en in ons. Net als de krachtige stormen die op dit moment over onze planeet jagen, jagen de emoties door ons heen. Dat weten we niet alleen, we voelen het ook! Het is een reflectie van wat er individueel en collectief op aarde gebeurt.

In deze tijd van chaos lijkt angst, boosheid en verdriet vanuit alle hoeken van de aarde in, om en door ons heen te worden gejaagd.

 

Gelukkig kunnen we ons beschermen tegen deze hectiek. De situatie waarin we nu verkeren laat ons zien dat we aan het opruimen zijn. We worden wakker geschud! Uiteindelijk gaan we ontdekken wie we zijn, waar we vandaan komen en waartoe we in staat zijn. Om daar te komen krijgen we eerst deze chaos op ons bordje. De chaos van het loslaten!

 

Op 6 september spreek ik bij The Missing Link over de betekenis van deze bijzondere tijd en waarom we ervoor gekozen hebben hier nú te zijn, in deze tijd waarin we onze individuele emoties samen met de collectieve emoties kunnen schonen.

 

Tijdens deze middag gaan we onszelf Helen, door verbinding te maken met ons hart. We leren hoe we onze eigen pilaar van Licht kunnen zijn en hoe we vanuit dit centrum de vrede en liefde kunnen ervaren die we van nature zijn. Uiteindelijk zijn we allemaal Licht en Liefde en dat laat ik je graag ervaren in een groepshealing. En als je dat wil is er aansluitend ruimte voor een individuele healing.

 

Ik kom je bijpraten over de jongste initiatieven om ons individueel en collectief bewustzijn te verhogen en ook om mijn nieuwste webinar bekend te maken. En hoe kan het ook anders: dat gaat weer om emoties, maar dan in relatie tot jouw geldstroom.

Ik hoop je te mogen begroeten en te spreken op 6 september as.

 

Ricardo Kuster

www. Ricardokuster.nl en www.Lifestream-online.nl

Spreker, Reader, Medium en Coach

Mijn lijfspreuk: “Laat je Licht schijnen, opdat anderen ook hun Licht laten schijnen!”

 

Workshops van oa :

- Emoties en jouw geldstroom

- Terug naar je Meesterschap

- De Ziel van Geld

- Ik ben Indisch

 

Lees meer over Ricardo

 

Wil je deze lezing/healing middag bijwonen zondag 6 september schrijf je dan in via onderstaand formullier, of schrijf je in via mail of what's app (tel nr: 06-57660487 van Daphne Muilwijk). 

 

Kosten 25 euro per persoon.

 

Inschrijven via:

dmreikihealing@gmail.com