Home » cursussen & events » Seminar "The Missing Link III"

Seminar  "The Missing Link III" zondag 26 MEI 2019

'Over loslaten...en het ontdekken van de helende kracht in jezelf'

Seminar 'The missing link III'

Op zondag 26 mei 2019 vindt het derde seminar van "The Missing Link" in 2019 plaats, de lokatie is weer in een prachtige omgeving.

Het Floraliapark, Beneluxweg 63, Oosterhout, vlak na de Mcdonalds in het zuiden van Oosterhout.

 

Seminar The Missing Link is een inspiratie dag met boeiende verhalen en ervaringen van bijzondere mensen die in hun leven op een bepaald pad zijn gekomen en daardoor een enorme innerlijke groei hebben mee gemaakt. Tijdens deze dag worden er lezingen gehouden en zijn er een aantal informatie stands waar de onderwerpen uit de lezingen aan bod komen.

DM Reiki & Healing heeft als missie een platform in Nederland te bieden aan hoogsensitieve mensen die hun gaven kunnen gebruiken om een krachtige positieve wending aan hun leven te geven.

De derde editie van de Missing Link is een speciale edititie. Het is namelijk zo dat het Floraliapark een stichting is die gerund wordt door vrijwilligers. Het park is openbaar en iedereen mag binnenlopen. Er wordt geen entree gevraagd. Dit is voor mij ook even anders, omdat ik normaal een niet-openbaar programma organiseer. Aangezien ik in Oosterhout meer bekendheid wil opbouwen heb ik besloten om eenmalig mijn seminar zonder entree kosten te organiseren. Dat kan echter alleen in het Floraliapark. De andere editites van mijn seminar worden weer zoals de vorige edities met een entree prijs.

Wel mogen er kraampjes, tafels en producten uitgestald worden. Er zijn dus mogelijkheden om als standhouder een tafel te reserveren waarop je je spirituele praktijk of wellness praktijk mag promoten. Wil je als standhouder op mijn seminar staan, ga dan naar de pagina van standhouders.

klik hier.

 

Ik vraag wel om aan te geven of je naar het seminar komt, in verband met de schatting van het aantal personen dat aanwezig zal zijn.

Je kunt je aanmelden door gewoon op de link te klikken, er zitten voor gasten geen entreekosten aan vast. Je kunt wel aangeven of je een maaltijd wilt reserveren.

PROGRAMMA

Inhoud programma The Missing Link 3- over loslaten en de helende kracht van jezelf 

Iedereen heeft wel eens te maken gehad met een groot verdriet, het overlijden van een dierbaar persoon, of het beeindigen van een relatie, het ophouden van een baan. Zoiets heeft een grote impact op iemands leven. Het kan je leven behoorlijk door elkaar schudden. Je laat zoiets dan ook niet zomaar los. Hoe gaat dat nou, loslaten? En hoe kun je na een groot verlies of grote verandering weer de kracht vinden om door te gaan? Daar gaat het derde seminar over. 

 

PROGRAMMA

10.00 uur - 11.00 uur: Start - Daphne Muilwijk (over healing en genezing van trauma's en oude patronen)

11.00 uur - 12.00 uur: wellness & behandelingen door standhouders

12.00 uur - 12.30 uur: lunchpauze

12.30 uur - 14.30 uur: Spreker Josephine Otto (Lezing: TERUG NAAR ONZE BASIS....LIEFDE...

14.30 uur - 14.45 uur: Pauze 

14.45 uur - 16.00 uur: Spreker Ricardo Kuster (Laat je inspireren en begeleiden naar je eigen unieke helende kracht, loslaten met geometrische vormen)

16.00 uur - 17.00 uur: Samantha Biesheuvel ( Leefstijl coach van bedrijf Jouw pad) (thema: Het Labyrinth....) Dit is geen lezing, maar een buitenactiviteit die ieder die dat wil kan mee beleven.

17.00 uur - 18.00 uur: Diner van jong talentvolle kok (hij kookt een lekkere gezonde maaltijd voor 6,50 euro of een viergangen maaltijd voor 12,50 euro) Van tevoren reserveren of je mee wilt eten, kosten op eigen rekening).

 

Inschrijven voor het seminar The Missing Link III

Spreekster en organisator seminar The Missing Link Daphne Muilwijk

Daphne Muilwijk (1975)- Aurahealer en Reiki Therapeut. Als kind zag ik kleuren en voelde dat ik anders was dan anderen. Het leek of alle indrukken en gesprekken een grotere impact hadden dan op de mensen om mij heen. Ik had geen 'schil' en alles kwam ongefilterd binnen. Pas op 40 jarige leeftijd kwam ik tot de ontdekking dat ik hoogsensitief was. Mijn leven was een zoektocht naar een oplossing voor de constante gezondheidsproblemen en moeheid. Ik vond mijn genezing in Reiki & Aura Touch, waarin ik Reiki I, Reiki II en Reiki Master graad behaalde. Ook volgde ik een 2 jarige opleiding als Aura healer bij het Nederlof centrum in Amsterdam. En met mijn commerciële achtergrond uit het bedrijfsleven organiseer ik veel bijeenkomsten met en voor Hoog Sensitieve personen, nieuwetijdskinderen en paranormaal geïnteresseerden. Mijn missie om mensen met dezelfde 'gaven' en strubbelingen vooruit te helpen (zowel privé als zakelijk) door zoveel mogelijk kennis te delen over het onderwerp Hoogsensitiviteit en aansluitende onderwerpen over paranormale verschijnselen. Ik houd mij bezig met het organiseren van cursussen, seminars, reiki behandelingen en aurahealing.

Spreekster Medium Josephine Otto (Kind & gezins Fluisteraar), Gezin-Scheiding-Paranormaal coach

Ik ga persoonlijk naar de gezinnen, om te kijken wat er gedaan moet worden..gesprekken..zuivering..en healing. Vanuit de geest die liefdevol geneest. Ik werk al vanaf mijn 20 jaar met mijn gekregen Mediumschap. Persoonlijk. Waarvan 9 jaar Radio uitzendingen en vele bijeenkomsten. Mijn mooiste opleiding was......Mijn LEVEN ZELF..Daarom Begrijp ik Iedereen...Ik breng de boodschap simpel en net...Dat is precies mijn Portret.

Website: www.genezendmediumjosephine.nl

Lezing: Terug naar onze basis...liefde... 

Deze lezing gaat over TROOST, GELOOF, HOOP, INNERLIJKE RUST, GEZONDHEID, RELATIES EN WERK

Neem leiding over je Gezondheid, Relaties en Werk.
Deze Workshop is speciaal voor mensen doe open staan voor verandering. Ik denk dan aan angsten, depressie, onverklaarbare klachten.
Een beetje hulp is dan wel op zijn plaats, van mijn vele gidsen, vrienden en Engelen van gene zijde. Er. Wordt steeds meer liefde losgelaten in onze wereld. Zo vind er een geweldige genezing plaats, als zalf op een wond, genezend en helend. Liefde begint in jou...hoe het ooit begon..alles wat we nodig hebben is er al..Niets zal dit vrijlaten van liefde stoppen..
Ze is gekomen om te blijven...terug naar je innerlijke macht.
Terug naar de basis..ons leven is als een puzzel..
Een plezierig proces met enorme voordelen..energiek, In VRIJHEID leven.
Stap voor stap weer durven kijken..op een helende reis in jezelf..

Spreker Ricardo Kuster

Mijn naam is Ricardo Kuster, ik ben geboren in Bandung, Indonesië in 1955. Als 1-jarige verhuisde ik met mijn ouders naar Nederland. Hoe jong ik ook was, mijn aangeboren verlangen naar spiritualiteit nam ik mee naar Nederland. Mijn culturele achtergrond van ‘thuis’ verschilde zo veel van de Nederlandse cultuur dat ik sterk de behoefte voelde om op zoek te gaan naar mijzelf, naar wat mij drijft en mijn doel in het leven. Mijn spirituele zoektocht heeft mij mijzelf doen ontdekken. Ik herinner me wie ik ben, wat ik hier kom doen en wat ik er voor wil doen om dat doel te bereiken. Het is mijn weg om mensen en het bedrijfsleven te inspireren en begeleiden in hun persoonlijke en spirituele groei en bewustzijnsontwikkeling. Ik maak mensen bewust van hun eigen kracht en reik ze de tools aan om daar gebruik van te maken. ‘Laat je licht schijnen’ dat is mijn levensmotto en dat wil ik iedereen aanreiken die mijn pad kruist.
Ik hoop je te mogen ontmoeten en inspireren en je een ervaring en wijsheid mee te kunnen geven als deel van je spirituele reis.

Meer informatie over Ricardo Kuster op zijn website

Jouw Pad – Samantha Biesheuvel

Praktijk voor Life Coaching, Reiki behandelingen, chakra healing en bloemlezingen.

Als Life Coach begeleid ik mensen om meer geluk en minder stress te ervaren in hun leven. Samen bekijken we waar je momenteel in het leven tegen aan loopt, of waar je naar toe wilt. Help ik je jezelf en waarom dingen gebeuren in je leven beter te begrijpen.

Met behulp van gesprekken, oefeningen en behandelingen breng ik je in contact met de aspecten van jezelf waaruit je inspiratie en zelfvertrouwen kunt opbouwen en het contact met je gevoel meer kunt ervaren. Moedig ik je aan om te luisteren naar jouw innerlijke stem, om stappen te nemen en waar nodig keuzes te maken zodat je vorm kunt geven aan je leven zoals jij dat werkelijk wenst. Voorbij aan belemmerende overtuigingen en angsten.

Wil jij weer in je kracht komen en positiever in het leven staan, of heb je een andere vraag? Je bent van harte welkom. www.jouwpad.nl

Tijdens het seminar geef ik je de gelegenheid voor het lopen van een labyrint.

Een labyrint wordt gebruikt als inspiratie voor het zoeken naar je eigen weg en/of het vinden van antwoorden. Het labyrint is een spiegel van ons binnenste. Zoals je in je leven je eigen weg moet zoeken, energie op moet doen om door te kunnen gaan, bochten niet uit de weg moet gaan, zo voert het labyrint ons naar het midden, de kern van onszelf.

In een labyrint verlies je daardoor jezelf niet, maar is het de bedoeling dat je jezelf vindt, terugvindt of opnieuw contact maakt met je bron. Het labyrint doet ons beseffen het belang van ‘gaan’ zonder dat je weet wat en waar precies het einddoel is. Je loopt met aandacht, soms voor- en dan achteruit, draait rondjes maar staat niet stil: je gáát.

De heenreis wordt gekenmerkt door loslaten, je maakt je hoofd vrij van de dagelijkse dingen, treedt even uit de gewone wereld. Het verblijf in het centrum betekent ontvangen. Je komt in verbinding met je bron, je ervaart ruimte en innerlijke stilte. Je neemt een moment van rust en stelt je open voor inzichten en het ontvangen van antwoorden.

De terugreis gebruik je om hetgeen ontvangen een plek te geven, misschien zelfs plannen te maken met je nieuwe inzichten.

 

Een mooie reis gewenst !