Home » cursussen & events » Seminar "The Missing Link IV"

Seminar  "The Missing Link IV" zondag 22 SEPTEMBER 2019

'Over curry lijnen, wateraders...leren loslaten en voor goud 'durven' gaan

Seminar 'The missing link IV'

Op zondag 22 september 2019 vindt het vierde seminar van "The Missing Link" in 2019 plaats, de lokatie is weer in een prachtige omgeving.

Het Floraliapark, Beneluxweg 63, Oosterhout, vlak na de Mcdonalds in het zuiden van Oosterhout.

 

Seminar The Missing Link is een inspiratie dag met boeiende verhalen en ervaringen van bijzondere mensen die in hun leven op een bepaald pad zijn gekomen en daardoor een enorme innerlijke groei hebben mee gemaakt. Tijdens deze dag worden er lezingen gehouden en zijn er een aantal informatie stands waar de onderwerpen uit de lezingen aan bod komen.

DM Reiki & Healing heeft als missie een platform in Nederland te bieden aan hoogsensitieve mensen die hun gaven kunnen gebruiken om een krachtige positieve wending aan hun leven te geven.

De vierde editie van de Missing Link is een speciale edititie. Het is namelijk zo dat het Floraliapark een stichting is die gerund wordt door vrijwilligers. Het park is openbaar en iedereen mag binnenlopen. Er wordt geen entree gevraagd. Dit is voor mij ook even anders, omdat ik normaal een niet-openbaar programma organiseer. Aangezien ik in Oosterhout meer bekendheid wil opbouwen heb ik besloten om eenmalig mijn seminar zonder entree kosten te organiseren. Dat kan echter alleen in het Floraliapark. De andere editites van mijn seminar worden weer zoals de vorige edities met een entree prijs.

Wel mogen er kraampjes, tafels en producten uitgestald worden. Er zijn dus mogelijkheden om als standhouder een tafel te reserveren waarop je je spirituele praktijk of wellness praktijk mag promoten. Wil je als standhouder op mijn seminar staan, ga dan naar de pagina van standhouders.

klik hier.

 

Ik vraag wel om aan te geven of je naar het seminar komt, in verband met de schatting van het aantal personen dat aanwezig zal zijn.

Je kunt je aanmelden door gewoon op de link te klikken, er zitten voor gasten geen entreekosten aan vast. 

PROGRAMMA

Inhoud programma The Missing Link 4

 

10.00 uur - 10.15 uur: Start - Daphne Muilwijk (opening)

10.15 uur - 11.00 uur: Gast spreker: Astrolouis (Lezing: De horoscoop als hulpmiddel bij energetisch werk)

11.00 uur - 12.30 uur: Gastspreekster: Yvonne van Oosterhout (Lezing: wateraders en electro-smog)

12.30 uur - 13.30 uur: Lunchpauze

13.30 uur - 14.00 uur: Daphne Muilwijk, (Lezing: De kracht van magneten, het lichaam in balans)

14.15 uur - 17.00 uur: Gastspreeksters: Medium Josephine en Madelon (jong talentvol medium) met een middagvullend programma (lezing, healing en muziek over het thema: hoe verder na gebrokenheid....)

 

 

 

Inschrijven voor het seminar The Missing Link IV

Organisator seminar The Missing Link Daphne Muilwijk

Daphne Muilwijk - Aurahealer en Reiki Therapeut. Als kind zag ik kleuren en voelde dat ik anders was dan anderen. Het leek of alle indrukken en gesprekken een grotere impact hadden dan op de mensen om mij heen. Ik had geen 'schil' en alles kwam ongefilterd binnen. Pas op 40 jarige leeftijd kwam ik tot de ontdekking dat ik hoogsensitief was. Mijn leven was een zoektocht naar een oplossing voor de constante gezondheidsproblemen en moeheid. Ik vond mijn genezing in Reiki & Aura Touch, waarin ik Reiki I, Reiki II en Reiki Master graad behaalde. Ook volgde ik een 2 jarige opleiding als Aura healer. En met mijn commerciële achtergrond uit het bedrijfsleven organiseer ik veel bijeenkomsten met en voor Hoog Sensitieve personen, nieuwetijdskinderen en paranormaal geïnteresseerden. Mijn missie om mensen met dezelfde 'gaven' en strubbelingen vooruit te helpen (zowel privé als zakelijk) door zoveel mogelijk kennis te delen over het onderwerp Hoogsensitiviteit en aansluitende onderwerpen over paranormale verschijnselen. Ik houd mij bezig met het organiseren van cursussen, seminars, reiki behandelingen en aurahealing en ik werk veel met magneetsieraden van Energetix.

De lezing die ik geef gaat over de kracht van magneten, en hoe je ze kunt gebruiken om een gezondere levenstijl te hebben en je lichaam meer in balans kunt krijgen. 

Gastspreekster Medium Josephine (Kind & gezins Fluisteraar), Gezin-Scheiding-Paranormaal coach

Ik ga persoonlijk naar de gezinnen, om te kijken wat er gedaan moet worden..gesprekken..zuivering..en healing. Vanuit de geest die liefdevol geneest. Ik werk al vanaf mijn 20 jaar met mijn gekregen Mediumschap. Persoonlijk. Waarvan 9 jaar Radio uitzendingen en vele bijeenkomsten. Mijn mooiste opleiding was......Mijn LEVEN ZELF..Daarom Begrijp ik Iedereen...Ik breng de boodschap simpel en net...Dat is precies mijn Portret.

Website: www.genezendmediumjosephine.nl

 

Wanneer er flink in je leven wordt geschud, ontdek je uiteindelijk wat er blijft staan..vanuit de overleving modes wakker worden.

Angst, Depressie,Trauma,loslaten van relaties, Werk, Single en Alleen gevoel..

Scheiding van Relatie, Familie/Kind/Gezin zijn allen mijn specialiteit.

Met op het eind een liefdevolle healing vanuit de geest die liefdevol geneest.

Lezing:  

HOE VERDER..GEBROKENHEID..NEERVALLEN..LEREN OM WEER OP TE STAAN..KROON RECHTZETTEN EN DOORGAAN..Ik leer je loslaten..

                      WE GAAN VOOR GOUD...deze keer..

..

ALLES KOMT GOED....titel van Madelon haar boek...

 

Madelon 20 jaar oud..goede humor behouden ondanks haar roerig en verdrietig verleden. Vol van Trauma en vaak in de overlevingsmodus

Maar toch heeft ze alles positief weten om te zetten in woord en daad.

Ze voelt het ook een beetje als haar plicht om haar verhaal te delen.

Haar boek ligt dan ook bij een uitgeverij..

Ze speelt op diverse muziekinstrumenten en heeft een mooie stem.

Medium Josephine, mocht haar een stuk begeleiden op dit pad..:

'Ik begrijp haar zo goed...stuk ook een zelfde pad gelopen..

Nu staan we zij aan zij...om te delen...en andere te helen.." 

Madelon zingt...gitaar..een liefdevol gebaar...vol kracht in overdracht

Wij roepen oud en jong op...Op gebied van Trauma, Depressies, Angst enz..

Gezinssituaties, werk, school en gepest worden..Jonge en oude Relaties..

Wij samen..vanuit de geest die liefdevol geneest..

Liefs, en graag tot ziens. Groet,  Spirituele Madelon en Medium Josephine

Gastspreekster Yvonne van Oosterhout (radiësthesist)

Zelf ben ik al heel wat jaartjes bezig met het onderzoeken van straling op mens en dier. Voor mij is wichelroede lopen geen beroep maar een hobby waar is soms vele mensen mee kan helpen om van hun klachten af te komen, vooral omdat straling een grote invloed heeft op ons lichaam. Door deze negatieve straling treed er energie verlies op en kan men daardoor vele klachten krijgen, vooral als men zich op z’n stralingsplaats in huis of werkplek bevind.
Van huis uit meegekregen, ja bij mij thuis waren ze bekend met wichelroede lopen en al op jonge leeftijd kwam ik daarmee in contact. Ik vond dit heel interessant en bezat de gevoeligheid. Daardoor ben ik er dan ook naderhand verder mee aan de slag gegaan. Al vele huizen, stallen, landerijen en kantoor ruimten heb ik gemeten op aardstraling en Electro smog. Het is voor mij ook erg belangrijk om goed te werk te gaan en U een duidelijk advies te geven in de huidige situatie

Lezing :

Wateraders en electro-smog

In deze lezing wordt dieper ingegaan op de invloed die ​een waterader kan hebben op u gezondheid, maar ook wat u er aan kunt doen om beter in uw energie te blijven.

Al zolang de aarde bestaat is er sprake van een aardmagnetisch veld, oftewel aardstraling. Maar er zijn ook stralingen van GSM, magnetron, babyfoon etc. die invloed hebben op U lichaam.

De ligging van uw woning en slaapplaatsen zijn daarbij erg belangrijk. Want wonen naast hoogspanningskabels, zendmasten, transformator kasten en Elektro Stress zijn een grote belasting voor het lichaam.

Wilt U meer weten dan bent U van harte welkom zondag 22 september 2019.

Astrolouis

Astrolouis  ( pseudoniem van Louis Kemperman) is een man van de praktijk met een rebels randje en afkomstig uit Tilburg. Hij  is vanaf zijn geboorte paranormaal.  Op zijn 21stejaar ontdekte hij de astrologie en door middel van zelfstudie bracht hij zichzelf de basis van de astrologie bij. In de jaren ’80 volgde hij een vakopleiding medische astrologie en natuurgeneeskunde in Amsterdam en studeerde daarin af. Anderhalf jaar later kwam hij er achter dat werken met ‘middeltjes’ niet bij hem paste en verdiepte hij zich in karmische astrologie en ging uiteindelijk de astrologie benaderen vanuit een spiritueel besef. Inmiddels had hij zich ook bekwaamd in de Crowley-tarot. In 2003 begon hij met Reiki en magnetiseren en na een ongeval in dat jaar kwam zijn paranormale stuk echt naar buiten. Hij ging naast astroloog werken als medium, en ontwikkelde een eigen vorm van energetisch behandelen. Hij kwam ook duistere energieën op zijn pad tegen en leerde van een paragnost uit Rotterdam hoe die bestrijden en zodoende bekwaamde hij zich in huiszuiveringen. In 2010 werd hij Reiki Master en werd meerdere malen gevraagd voor lokale radio en televisie.

Lezing: De horoscoop als hulpmiddel bij energetisch werk.

Er is maar één energie en die is in het gehele universum aanwezig, het universum is energie. Bij energetisch werk ik dus in en met die energie. Ik kan louter op intuïtie en/of mediamiek werken, maar de horoscoop biedt mij daarnaast inzichten in de werking van energie en deze kennis kan ik combineren met intuïtie en mediamiek werk, waardoor ik gerichter kan werken. Dit kan zowel in consulten als in behandelingen en zuiveringen. De horoscoop is gebaseerd op feiten en zodoende uitermate concreet op spiritueel gebied. Volgens Hippocrates, de grondlegger van de geneeskunde, zou iedere arts en healer de astrologie verplicht in de opleiding moeten hebben om goed te kunnen werken.