Home » cursussen & events » The Missing Link - Astrolouis 25 oktober 2020

Astrologie lezing en reading met Astrolouis

The Missing Link 

Astrologische lezing en reading met Astrolouis

zondag 25 oktober - van 13.00- 17.00 uur

Lokatie: Baarleseweg 63a- 5131 BB Alphen nb

 

Aan de hand van de actuele planeetinvloeden geeft Astrolouis een nuchtere en beknopte astrologische uitleg van het huidige wereldbeeld in begrijpelijke taal en wat je daarin zelf kunt doen. Daarnaast eventueel spontane boodschappen en / of informatie.

Wie is Astrolouis ?

Louis Kemperman ( Astrolouis) woont in Tilburg. In zijn werkzame leven was hij lang actief als leidinggevende in de logistiek. Vanaf zijn vroege jeugd is hij bezig met bewustwording en zodoende is hij zich later bezig gaan houden met spiritualiteit. In 1977 kwam de astrologie in zijn leven, wat hem op zijn twaalfde jaar al voorspeld was , al wist hij toen nog niet wat het was.
In eerste instantie verdiepte hij zich tot 1985 in klassieke astrologie aan de hand van zelfstudie. In 1985 is hij een vakopleiding voor medisch astroloog gaan volgen in Amsterdam, die hij in 1988 met succes heeft afgerond. Het was een complexe opleiding met een breed aantal disciplines, te weten anatomie, fysiologie, pathologie, astrologie, vitaminen- en mineralenleer en natuurgeneeskundige kennis.

Na zijn opleiding stelde hij een basiscursus astrologie voor beginners samen en hij schreef een cursus karmische astrologie. Daarna is hij de astrologie steeds meer vanuit de spirituele hoek gaan benaderen.
Begin jaren negentig heeft hij zich bekwaamd in Bach bloesemremedies.

Vanaf 2003 is hij naast de astrologie gaan werken met tarot, als medium en met energetisch behandelen, ook op afstand. En heeft hij zich  verdiept in magnetiseren , Reiki Usui en Gold Reiki, en ontwikkelde zijn eigen behandelmethode, uitgebreider en krachtiger, met behulp van het universum. Tijdens zijn consulten past hij naast spirituele disciplines tevens bewustwordingscoaching toe. Eveneens is hij kundig op het gebied van huiszuiveringen.

Heb je interesse of wil je je opgeven voor de astrologische lezing met reading vul dan het onderstaand formulier in.

 

Kosten van deze lezing en reading zijn 37,50 per persoon

 

Meer informatie over Astrolouis vind je op: www.astrolouis.nl