Home » Events » Seminar 2 Missing Link 'Voeding & Gezondheid'

Inspiratiedag THE MISSING LINK 2

Balans in gezondheid

10 maart 2018 in de Vijf Eiken, Oosterhoutseweg 55, Rijen

 

Programma

Van 10.00-17.00 uur

 

Na het succes van het seminar 'The Missing Link' op 13 januari in de Mayboom in Made, is de tweede editite van de Missing Link gericht op ' hoe houdt je je lichaam en geest gezond'. We krijgen allemaal te maken met invloeden van buitenaf. Je kunt je lichaam ook van binnen uit gezond maken, waardoor je lekkerder in je vel komt te zitten, en zo je doelen kunt nastreven. 

Deze editie vindt plaats in Rijen, in een eetcafe , boerderij achtige stijl, in een grote serre, met veel licht en mooi uitzicht op het bos.

In deze lokatie heb ik de serre gereserveerd, die heel mooi licht is, en gezellig en sfeervol.

We zijn nu in totaal met ongeveer 12 mensen. Er kunnen er nog bijkomen, last minute inschrijvingen gebeuren ook nog.
Als het er meer worden, gaan we daar in een zaal de presentaties houden.
 
 
We hebben nu een grote tafel in de serre waar we met zijn allen omheen zitten, en de presentaties worden daar gehouden
 
De lunch (2  en 2 drankjes zijn inclusief in het programma, verdere consumpties voor eigen rekening).
 
Binnenkomst vanaf 09.30 uur (in serre, ingang aan de zijkant van het gebouw) 
 
10.00 uur - Oil revolution (Lizzy van der Gracht)
11.00 uur - Aloe Vera (Karin Smits, Forever living products)
13.00 uur - gezonde lunch
13.30 uur - bij mooi weer, wandeling in het bos, anders starten we eerder met ‘behandelingen/voedingsadviezen in de zaal
15.00 uur - behandelingen in zaal (reiki, aura touch, aura kleuren voetreflex massage, en eventueel andere, aan 15 euro per behandeling)
17.00 uur - einde programma

 

Dus aarzel niet en schrijf je alvast in voor de tweede editie van dit mooie platform voor mensen die hooggevoelig zijn of interesse hebben in hoe zij hun lichaam gezond kunnen houden en daar graag meer over willen weten.

 

Sprekers

Lizzy van der Gracht - Oil revolution (https://oilrevolution.nl)

Karin Smits - Forever living products

 

Stands tijdens event, ook consult mogelijk van 15 euro max per consult:

- Aloe Vera - Forever (Karin Smit, Anthony de Greef en Daphne)

- Annie Fens - praktijk Annie Fens, Voetreflexzonetherapie, "Tenen Lezen" en Healing, chakra's in balans, mediteren en wandelingen

 

- Monique de Natris - Hypnotherapie

- Lizzy van der Gracht - Oil Revolution (essential oils)

- DM Reiki & Healing - pendelen bij voeding, Aura healings, Reiki (Daphne Muilwijk)

 

Etherische oliën voor een natuurlijke en gezonde levensstijl

Gastspreker 1: Lizzy van der Gracht 

Wil je je laten inspireren door geneeskrachtige, pure etherische oliën. En wil je kennismaken met wat ze kunnen doen voor jouw gezondheid zowel lichamelijk als emotioneel? Lizzy van der Gracht van Oil Revolution vertelt je er alles over.

De essentie van de natuur is leven, welzijn, zelfherstellend vermogen, natuurlijke afweer, groei en bloei. De moleculen van de essentiële oliën hebben ook die natuurlijk kracht in zich. Een paar druppeltjes zorgen voor ontspanning, verlichten pijn, verdiepen je slaap, versterken je immuunsysteem en ga zo maar door. Lizzy leert je wat etherische oliën zijn, hoe ze werken en hoe je ze kunt gebruiken. Ook zoomt zij in op 12 specifieke oliën, waarmee je je zelfgenezend vermogen kunt ondersteunen bij allerlei gezondheidsuitdagingen. 

Klik hier om een tekst te typen.

DE KRACHT VAN ALOE VERA

Gastspreker 2: Karin Smits

Ik wil jullie graag kennis laten maken met een stukje kracht van de natuur.

Bij toeval kwam ik in 1996 tijdens een vakantie op Curaçao in aanraking met de plant Aloë Vera. Mijn positieve ervaring met deze plant intrigeerde mij. En zo kwam ik destijds in contact met een bedrijf die pure gestabiliseerde Aloë Vera op de markt brachten. Al snel werd deze eeuwenoude plant met haar vele toepassingen mijn passie. Nu inmiddels al 20 jaar en uitgegroeid tot ervaringsdeskundige en wil daarom graag mijn kennis en enthousiasme delen.

Pure gestabiliseerde aloë Vera gel die de natuurlijke gel uit de plant met 200 verschillende bouwstoffen zo goed mogelijk benadert. Deze rijke bron van voedingsstoffen biedt een perfecte aanvulling op een uitgebalanceerd voedingspatroon. Het helpt de immuniteit te verhogen, stimuleert de spijsvertering en zorgt voor een fitter gevoel. Drink het om een gezonde levensstijl te ondersteunen en om lekker in uw vel te zitten. Smeer het om je lichaam te beschermen, herstellen en voeden.