Home » Events » Seminar 3 "The Missing Link" Spirituele verdieping

Seminar 3 "The Missing Link" - zaterdag 2 Juni 2018

Spirituele verdieping

De derde editie van de Missing Link wordt weer een zeer verrassende dag. 

Dit keer is het thema: Spirituele Verdieping. Drie sprekers geven hun unieke visie op het universum en wat het universum voor hen in petto heeft, maar ook hoe jij je eigen universum en gedachten kunt manifesteren.

Er zijn 2 nieuwe sprekers: Toevalliger wijs, hoewel toeval... heten ze beiden: Ann. Ze kunnen zeer boeiend vertellen uit eigen spirituele ervaringen. Het zijn twee uiterst intelligente dames.
Annie Scholte heeft al een aantal boeken op haar naam staan en geeft regelmatig lezingen
 over onzichtbare zaken als Dementie, Coma, Fantoompijn, Orgaandonatie, Telepathie en Teleportatie. Haar aangeboren paragnostische gaven ontdekte ze al heel jong door voorspellende dromen en bij het aanraken van mensen tijdens massage. Meer en meer ging ze zich verdiepen in de kwantum materie, zeker toen ze op afstand mensen begon te behandelen. Na lang zoeken vond Annie haar herkenning in het boek van Lynne Mc Taggert, 'het intentie experiment'.

 

De andere "Ann", Ann Verschueren, is de vrouw van Rolf Nuyts, spreker op de eerste editie van de Missing Link, met het verhaal over buiten-lichamelijke ervaringen. Ann is doctorandus in de experimentele fysica. Na verschillende jaren van research en lesgeven is ze sinds 2017 actief als trainer bij Focus34.

 

Quantumfysica en Manifestatie

Lezing door Ann Verschueren.

“… there is no spoon …” is ongetwijfeld één van de meest geciteerde uitspraken uit de film The Matrix.

Spoon Bending, met je gedachten materie bewegen, energetisch healen, … zijn allemaal uitingen van “Mind over Matter”, de mogelijkheid om fysieke materie en situaties, direct of indirect te beïnvloeden door enkel gebruik te maken van je eigen energie en geest.

Het heeft ons altijd al gefascineerd en ook oude wijsheidstradities maken al melding van meesters die deze technieken onder de knie hadden.

 

De quantumfysica beschrijft het gedrag van deeltjes die zo klein zijn dat de gewone natuurkunde niet meer van toepassing is. Dit heeft de klassieke wetenschap op zijn kop gezet, want er geldt onder andere dat de waarnemer de werkelijkheid beïnvloedt.

Feit of fictie? Zoals altijd ligt de waarheid in de eigen ervaring.

Deze lezing leert je alles over zelf manifesteren.

 

Hoe leven binnen en buiten ‘De Matrix’?

Ontdek het (buiten)aards model waarin we leven

Lezing door Rolf Nuyts

 

Er bestaat een fysieke aardse realiteit en een niet-fysieke realiteit.

Hoe kunnen we beiden – door de zingeving van de eigen ervaring – integreren in ons dagelijks leven? Hoe verenigen we het nieuw verworven weten met de oude tradities en overleveringen? En wat is de plaats van de mens in dit geheel?

Kies jij voor de rode of de blauwe pil :-)?

Rolf gaat dieper in op het ontstaan van de aarde, het oorspronkelijke doel en wat een mogelijke toekomst ons kan brengen. Hierbij onderzoeken we de invloed van ‘buitenaardse’ intelligenties en de kracht van het menselijk voorstellingsvermogen.

Immers… de grootste illusie is dat de mensheid beperkingen heeft.

 

SCHRIJF JE DUS NU SNEL IN!

 

 Een ticket voor het seminar kost 49,95 euro 

 

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN

 

Datum: zaterdag 2 juni

van 09.00 - 18.00 uur

 

Wat is inbegrepen?

- 1 consumptie bij aanvang

- 2 broodjes tijdens de middag lunch

- Een dag vol mooie lezingen en nieuwe informatie die je verdieping geeft in je eigen spirituele pad.

 

De lokatie van De Missing Link 3

Eetcafe/Zalencomplex "de vijf Eiken" in Rijen,

Oosterhoutseweg 55, 575121 RE Rijen.

Naast de spoorweg overgang bij Rijen, en aan de rand van het bos. 

 

Meer info over de sprekers

Over Ann Verschueren

Ann is doctorandus in de experimentele fyisica. Na verschillende jaren van research en lesgeven is ze sinds 2017 actief als trainer bij Focus34.

Van bij de start is Ann betrokken bij het onderzoek en werk van Rolf, en in combinatie met haar wetenschappelijke invalshoek is ze erg geïnteresseerd in het verband tussen het materiële – zichtbare- en het fysiek onzichtbare, en de onderlinge verbanden en invloeden.

Dit leidt dan weer tot de quantumfysica. Deze theorie zet alle natuurkundige wetten die de laatste honderden jaren voor waar zijn aangenomen op losse schroeven en laat toe rechtstreeks in te grijpen in onze materiële realiteit. De stap naar manifestatie door waarneming en intentie is dan niet ver weg.

De combinatie van haar praktische ervaringen met Hemi-Sync® en theoretische kennis van de quantumfysica, maakt Ann tot de ideale trainer voor de Manifestatie-workshop Mind over Matter.

 

Over Rolf Nuyts

Op z’n 10de kwam Rolf voor het eerst -bewust- in aanraking met het fenomeen Buiten- Lichamelijke Ervaringen. Dit zette hem ertoe aan onze realiteit te bestuderen en te onderzoeken door zich onder te dompelen in een waaier van gebieden, zoals filosofie, religie, geschiedenis, politiek, economie, … .

Hoewel elk van deze gebieden een zekere “waarheid” bevatte, kwamen ze niet tot leven tot hij in 2003 het werk van Bob Monroe ontdekte. Na jaren van onderzoek en experimenteren, integreert hij nu de ervaren kennis in z’n dagelijkse leven.

Sinds 2013 is Rolf Certified Outreach Trainer en Off-Campus Residential Trainer aan het Monroe Instituut (TMI) en vanaf juni 2014 ook Member of the Board.

Zijn missie is zoveel mogelijk mensen te laten ervaren dat ze veel meer zijn dan ze ooit zelf bedacht hebben. Hemi-sync wordt hierbij gebruikt als laagdrempelige tool om de eigen ervaringen te kaderen en zin te geven. Dit laat mensen toe de eigen autoriteit te (h)erkennen en de oorspronkelijke staat van soeverein mens te be-leven.

Over Annie Scholte 
Annie trok haar uittredingen na, en heeft alles teruggevonden en vastgelegd op foto

Tijdens haar bezoek aan Engeland vond Annie Scholte delen van haar vorig leven terug. Haar toenmalige huwelijk was er met haar grote liefde John Grant. Ook zijn graf dat ze tijdens uittredingen al had gezien en omschreven in haal boek vond ze er. De zielsherkenning was er meteen in dit leven en tot op de dag van vandaag werken zij samen. Haar naam was in Engeland Marie-Ann. Bijzonder was dat ze haar huidige naam veelal afkortte met Ann.

Op het seminar op 2 juni gaat Annie vertellen over haar uittredingen, die ze heeft nagetrokken en teruggevonden heeft. 

Meer over Annie Scholte op haar website: www.anniescholte.nl