Home » Events » Seminar "The missing link"

Seminar voor HSP-ers "The Missing Link" 2019

Seminar 'The missing link'

Een inspiratie dag met boeiende verhalen en ervaringen van bijzondere mensen die in hun leven op een bepaald pad zijn gekomen en daardoor een enorme innerlijke groei hebben mee gemaakt.

Tijdens deze dag worden er lezingen gehouden en zijn er een aantal informatie stands waar de onderwerpen uit de lezingen aan bod komen.

 

 

Lezingen en meditaties 

 

 Wat zijn jouw innerlijke drijfveren, wat is jouw kracht, hoe vind je de onuitputtelijke energiebron en het doel in je leven als sleutel tot geluk? Gebruik de verhalen van de sprekers als inspiratie om in het nieuwe jaar te beginnen en te tappen uit jouw innerlijke bron van energie en kracht om in 2019 te kunnen stralen. Wat is jouw levensdoel? Misschien weet je het al, maar ontbreken er een paar schakels om het complete plaatje in te vullen, of ben je al hard op weg en ben je geïnteresseerd in de onderwerpen die aan bod komen. Dit is een dag van inspiratie, healing, intuïtie, energiestromingen op gang brengen, samenzijn met gelijkgestemden, verhalen uitwisselen, thuiskomen in een wereld van hoogsensitieve mensen onder elkaar, informatie inwinnen, en info te delen met andere deelnemers. 

DM Reiki & Healing heeft als missie een platform in Nederland te bieden aan hoogsensitieve mensen die hun gaven kunnen gebruiken om een krachtige positieve wending aan hun leven te geven.

Er zijn niet veel platformen in Nederland waar hoogsensitieve mensen zichzelf kunnen zijn, waar energie wordt aangevuld, en niet afgenomen, waar mensen openlijk met elkaar over hun bijzondere gaven en soms onverklaarbare gebeurtenissen kunnen praten zonder veroordeeld te worden, maar juist gehoord en gesteund, want er is wel degelijk iets wat hen verbind. Dit wordt echter niet altijd door de omgeving erkent waardoor sensitieve personen zich snel afsluiten en soms leeg en eenzaam kunnen voelen. Dit hoeft natuurlijk niet want gelukkig zijn er velen die van hun bijzondere gaven hun kracht hebben kunnen maken. En in een reeks van 3 seminars gaan deze mensen een platform geven waarin je wordt geïnspireerd door deze prachtige levensverhalen. Misschien sta jij wel in een van de volgende seminars jouw verhaal te vertellen?

 

SCHRIJF JE NU IN VOOR HET SEMINAR HSP-ers en hun pad naar geluk

Op 12 januari 2019 vind het eerstvolgende seminar van "the Missing Link" plaats in 'T Trefpunt, Raadhuisplein 1A, Made.

Tijdstip: van 10.00-17.00 uur

 

Thema: HSP-ers 'het pad naar geluk' 

Om als HSP-er 'prikkelvrij' en gebalanceerd door het leven te gaan, is niet simpel. In dit seminar krijg je handvaten hoe je in je privéleven, naar vrienden en familie toe, maar ook op je werk betere keuzes te kunnen maken. Ook leer je hoe je je beter kunt  beschermen tegen de wereld om je heen.

Ticket voor deelname aan Seminar "The Missing Link" Voor HSP-ers en paranormaal begaafden en iedereen die interesse heeft in verdieping van zichzelf

 

Wanneer? zaterdag 12 januari 2019

Tijdsduur: van 10.00- 17.00 uur

Lokatie: 'T Trefpunt, Raadhuisplein 1A, 4921 ZJ Made

 

Onderwerpen Lezingen:

- Lezing:Hoogsensitiviteit als kracht  (Daphne Muilwijk , DM Reiki & Healing)

- Meditaties/ oefeningen voor aarding, channeling, je energieveld 'managen'

(Daphne Muilwijk, DM Reiki & Healing)

- "Hoe wakker ik het Licht in mezelf aan"- Annie Fens

- HSP-ers en werk, hoe vind ik werk dat bij mij past, hoe richt ik mijn leven in zoals ik wil

 

Diverse stands:

- Lifecoaching

- Energetix Magneet sieraden

- Atman Buddhi producten

- Coaching Burnout

- Voetreflexologie

en meer.