aura healing 

Wat kun je verwachten als je een Aura healing ondergaat?

 

Een auratouch healing betekent: heling middels het aura, de chakra’s, met kleuren en alle geavanceerde technieken van AuraTouch TM.

In een consult van 1 uur wordt je energielichaam gescand, schoongemaakt, hersteld en daar waar nodig gerepareerd. De sessie vind gedeeltelijk zittend plaats en gedeeltelijk liggend op een reiki bank/massage tafel.  Je hebt comfortabele kleding aan, die nergens spant of strak zit, omdat dat alleen maar afleid van de sessie. De sessie vind in diepe ontspanning plaats. Na de sessie krijg je nog een aantal tips en adviezen die je in je dagelijks leven kunt toepassen. Meestal zijn er een aantal sessies nodig om (hardnekkige) blokkades op te lossen, ook omdat men deels een gewoontedier is en het gemakkelijk is om in oude gewoontes terug te vallen. Hoe snel je geneest hangt ook af van de inzet van jezelf. Ben je bereidt aan jezelf te werken en nieuwe inzichten effectief door te voeren, dan heb je minder sessies nodig om resultaten te boeken.

‘Ik neem het menselijk energieveld waar zonder aan te raken, ik werk met de chakra’s, analyseer de energielagen en heel de blokkades in elke laag.

Hierbij horen het verwijderen van verstorende energieën, repareren van de beschadigde plek en het herstellen van verloren ziele delen.’

 

Aura healing & Innerlijke groei

Nadat je een aantal behandelingen hebt ondergaan merk je hoe je denkpatronen veranderen en hoe er een prachtige energie ontstaat. Je gaat anders tegen eerdere dingen aankijken en brengt onbewust of bewust veranderingen aan in je dagelijks leven die goed zijn voor jou en jou als mens gelukkiger maken. Door het ondergaan van een auratouch healing heelt je lichaam en geest en worden blokkades in je energetische lichaam hersteld. Je voelt je energieker en meer in sync. met je werkelijke ik. Je ziel wordt hierdoor gevoed.

 

Kosten Aura Touch healing

 

Aura Touch behandeling: 65 euro incl, BTW 

Hierbij worden alle chakra's nagelopen en wordt de energiestroom door het gehele lichaam weer 'ge-reset'. Bekeken wordt waar de blokkades zitten en wordt feedback gegeven over verbeteringen in het leefpatroon daar waar de persoon aan wil werken.

Aura Touch transformatie reeks

In een serie van 8 sessies krijgt je lichaam en geest de kans om een ware energie-boost te krijgen en worden hardnekkige patronen opgelost die je verhinderen om het leven te leiden zonder moeheid, blokkades, ergernissen, fysieke en mentale pijnen. Je krijgt tips en oefeningen die je leven op meerdere vlakken verbeteren. Ook wordt je begeleid in je transformatie proces middels een personal coaching traject, waarbij via de mail, messenger of telefonisch regelmatig feedback en coaching plaats vind.

 

Meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in, en ik neem contact met je op.