Home » webshop

webshop

Energetix magneten in wellness producten en sieraden

Wist je namelijk dat magneten van Energetix ondersteunend werken aan de verbetering van de zuurstoftoevoer in het bloed? De sieraden ondersteunen je gezondheid en helpen jouw balans weer te herstellen. Als je hier meer over wilt weten, neem dan contact met mij op, dan kan ik je in een adviesgesprek (on-line of in mijn praktijk) meer vertellen. We doen dan een balanstest en kijken welke ondersteunende producten voor jou kunnen werken.

 

Atman Buddhi concentration instrumenten en sieraden

Atman Buddhi instrumenten en sieraden zijn ontworpen om jouw energetische trilling te verhogen. Kom erachter welk instrument jij nodig hebt om jouw huis te reinigen of om je eigen energiesysteem te verhogen. Ook zijn er ABC bollen en hangers voor onderweg mee te nemen. Of krachtstenen als je voor een belangrijk gesprek of gebeurtenis staat en je hebt extra kracht nodig. Lees meer op de volgende webshop pagina

 

Piramidestandaard, onderstel.

De piramide kan zowel met de punt naar boven als met de punt naar beneden worden gezet. 

Als de piramide boven het hoofd hangt, wordt de energie nog sterker door het lichaam geleid en ervaart men het nog beter. Helemaal geweldig in combinatie met de piramide met de punt naar beneden in het piramide onderstel. Als je tussen beide piramides gaat zitten ervaar je vanzelf een energetische healing.

De inrichting van het statief is flexibel. Je kunt bijvoorbeeld 3 bollen onder elkaar zetten. Bij deze opstelling is er de aardende energie van de piramide met de punt naar onder, de verticale energie en de verbinding met hogere energieen en de uitstraling van deze lichtkracht door de bol in het midden. Een ware krachtcentrale!

Voor 5 Atman Buddhi Concentration producten in elke gewenste mix.

Statief Xtreme Flex 

Voor 5 Atman Buddhi Concentration producten in iedere gewenste combinatie. De afstand tussen de producten is groter als bij het Xtreme Compact statief.

Reiki kaarsen en sfeerlichthouders

Je kunt je huis en praktijkruimte aankleden met allerlei accessoires. In mijn webshop kun je kaarsen vinden die je kunt gebruiken bij energetische healing, inwijdingen, rituelen of gewoon om je ruimte mooi aan te kleden. Ook in de donkere dagen is het heerlijk om een kaars op te steken die in het teken van healing staat. Kijk hier naar het assortiment kaarsen dat ik voor je heb gemaakt. Je kunt ook je eigen opdruk aanleveren. Bijvoorbeeld van je geliefde, kind, huisdier of een tekst die je mooi vind om op een kaars te laten afdrukken. Mogelijkheden genoeg!

Ga naar deze pagina voor kaarsen en sfeerlichthouders.

Mooi polyester kleed met een mooie spirituele opdruk. Kleur zwart, blauw en geel.

Afmeting 146cm x 134cm

Dit mooie 100% polyester wandkleed heeft een afbeelding van Fatima's hand op het kledd. Dit wordt gekenmerkt doordat er 2 duimen van gelijke afmeting op staan afgebeeld. De hand is symmetrisch.

Het kleed heeft een afmeting van 196cm x 146cm. Kleuren overwegend blauw, roze en rood. Mooi als kleed over een (behandel) tafel, consulttafel of wandkleed aan de muur.

 

Dit wandkleed met overwegend kleuren rood en groen en paars geven een mediterende vrouw weer met daaromheen een aantal bloemen. 

 

De afmeting is: 144cm x 127cm .

Mooi kleed voor aan de wand of over (behandel)tafel. 

Dit wandkleed is langwetpig met de opdruk verticaal. De afmeting is 69cm x 139cm en laat een olifant zien versierd met allerlei kleuren.

Mooi voor aan de wand of als een kleed over een consulttafel of behandeltafel.