webshop

Energetix magneten in wellness producten en sieraden

Wist je dat magneten van Energetix ondersteunend werken aan de verbetering van de zuurstoftoevoer in het bloed? Kinderen en volwassenen die hoogsensitief zijn kunnen rustiger worden en minder prikkels ervaren door het dragen van sieraden met magneten. De sieraden ondersteunen je gezondheid en helpen jouw balans weer te herstellen. 

 

Atman Buddhi Concentration instrumenten en sieraden

Atman Buddhi instrumenten en sieraden zijn ontworpen om jouw energetische trilling te verhogen. Kom erachter welk instrument jij nodig hebt om jouw huis te reinigen of om je eigen energiesysteem te verhogen. Ook zijn er ABC bollen en hangers voor onderweg mee te nemen. Of krachtstenen als je voor een belangrijk gesprek of gebeurtenis staat en je hebt extra kracht nodig. Lees meer op de volgende webshop pagina

 

Atman Buddhi concentration - boeken kosmosofie van Hansananda 

Atman Buddhi Concentration is een onderdeel van kosmosofie van Hansananda. De reeks boeken over Kosmosofie bestaat uit 6 delen deel 4 t/m deel 8 (8.0. en 8.M.0). 

Over kosmosofie: Almaar bewuster leven in het hier en nu is niet zomaar leven in het nu, maar het nu zien als eeuwig. Ergens bewust bij stil staan, zelfreflectie toepassen. Dus jezelf onderzoeken om het goede te behouden, dat doet op den duur blokkades verdwijnen. Echter we dienen onszelf beter begrijpen en te accepteren. Werkelijk begrijpen! De mens wordt immer bewuster. Bewuster van zichzelf. Deze evolutie is van alle tijden. Deze evolutie doet een normaal mens evolueren tot in het bewuste meesterschap. Tegenwoordig noemt men dit het Christusbewustzijn en aards Boeddhaschap.

Armbanden met edelstenen en kristallen

Kettingen met edelsteenhangers

Armbanden voor essentiële oliën

Herken je dat ook dat je rustiger wordt door een bepaalde geur te ruiken. Die heerlijke geur van bomen in het bos? Met deze armbanden en kettingen kun je iedere dag je favoriete helende geur om je heen hebben door een druppeltje hiervan op de geurpad van vilt de doen. Deze past precies in het ronde magnetische houdertje. de armband zelf is verstelbaar zodat hij om iedere maat pols past. Je kunt iedere dag weer een andere geur kiezen en een andere kleur, bijpassend bij je outfit.

Reiki kaarsen en sfeerlichthouders

Je kunt je huis en praktijkruimte aankleden met allerlei accessoires. In mijn webshop kun je kaarsen vinden die je kunt gebruiken bij energetische healing, inwijdingen, rituelen of gewoon om je ruimte mooi aan te kleden. Ook in de donkere dagen is het heerlijk om een kaars op te steken die in het teken van healing staat. Kijk hier naar het assortiment kaarsen dat ik voor je heb gemaakt. Je kunt ook je eigen opdruk aanleveren. Bijvoorbeeld van je geliefde, kind, huisdier of een tekst die je mooi vind om op een kaars te laten afdrukken. Mogelijkheden genoeg!

Ga naar deze pagina voor kaarsen en sfeerlichthouders.