Magneten van Energetix helpen ondersteunend om de doorbloeding van het lichaam te verbeteren. Het lichaam kan weer beter in balans komen doordat de bloedcellen door de magneten beter zuurstof kunnen opnemen. Dus aanvullend op behandelingen kan het lichaam ook thuis en in het dagelijks leven herstellen met behulp van het dragen van magneten van Energetix.

Magnetiserende sieraden en ondersteunende wellness producten.

DM Reiki & Healing biedt de collectie van magnetiserende sieraden aan als aanvulling op reiki behandelingen & aura healings. De positieve veranderingen die tijdens de behandelingen op gang worden gezet, kunnen door middel van prachtige sieraden thuis voortgezet worden.

De sieraden van edelstaal zijn een lust voor het oog, daarnaast hebben de magneten een heilzame werking voor met name hoog sensitieve kinderen en volwassenen, nieuwetijdskinderen, maar ook voor iedereen die ze gewoon mooi vind en open staat voor de heilzame werking van magneetsieraden. Er is zelfs een collectie voor huisdieren.

 

Nieuwsgierig naar de collectie? klik hier om de sieraden en wellness collectie te bekijken.

Wil je persoonlijk meer uitleg over de sieraden, door een home party bij u thuis te organiseren? 

Wil je zelf consultant worden bij Energetix, en met de verkoop van magneetsieraden snel een aantrekkelijk inkomen verdienen, parttime of fulltime, neem dan contact met mij op.