reiki - behandeling

Voor de Reiki behandeling heb ik altijd een inleidend gesprek, om te vertellen wat de behandeling inhoud en je vragen te laten stellen voor de behandeling. Soms is er fysieke pijn ergens in het lichaam. Indien iemand daar specifiek voor komt kan een behandelplan opgesteld worden.

 

Een reiki behandeling vind plaats in een rustige ruimte, waarbij je op een reiki bank geheel ontspannen ligt. De behandeling is met kleding aan, en soms krijg je een dekentje als je het prettiger vind. Met gesloten ogen onderga je de behandeling. Ik leg mijn handen op bepaalde posities op het lichaam. De posities zijn geheel volgens het traditionele Reiki Usui Shiki Ryoho systeem. Daarnaast kan het zijn dat er op bepaalde plaatsen extra energie nodig is, of dat er blokkades zijn. Met Reiki wordt echter in de eerste laag van de aura gewerkt, die het dichtstbij het lichaam zit. Voor een behandeling waar in meerdere lagen van de Aura wordt gewerkt, zie de Aura Touch behandeling.

 

Na een reiki behandeling kan het zijn dat je je wat licht in je hoofd voelt. Of zelfs een beetje duizelig. Daarom laat ik je langzaam uit diepe ontspanning enkele minuten bijkomen, en je krijgt een glaasje water.Je kunt het zien alsof het voelt of je uit een diepe slaap ontwaakt. Dan sta je ook niet binnen 2 tellen naast je bed. 

 

Na afloop praten we even na over hoe je de behandeling hebt ervaren, soms ervaar je speciale sensaties tijdens de handoplegging. Sommigen krijg je een mooie spirituele ervaring. Het kan zijn dat je meer hierover wilt weten. Daarin geef ik ook cursussen en workshops. 

Lees meer hierover op de pagina workshops.

 

Als je actief aan je fysieke of emotionele of spirituele blokkades of problemen wil werken, kan ik de volgende behandelingen daarop afstemmen. Dit kan eventueel aangevuld  worden met een Aura Touch healing, pendelen, voedingsadvies of door kaartlegging. Maar altijd in samenspraak met jou.  Na afloop van een aantal sessies is het prachtig om te zien hoe de persoon een transformatie heeft ondergaan, en van binnenuit weer straalt. Vaak worden er onbewust bepaalde keuzes en gedachtepatronen verbeterd, waardoor de persoon beter leeft naar wat goed is voor hem of haar.

 

 

Een Reiki behandeling kost 65 euro ( 1 to 1,5 uur)

Normaal gesproken zijn er 8 behandelingen nodig om blokkades geheel te laten verdwijnen en het energiesysteem volledig schoon te krijgen. 

 

  

 

Reiki behandeling boeken,of meer weten vul dan je gegevens in met je vraag/bericht in het open veld. Ik neem dan zsm contact met je op om een afspraak in te plannen of om je vraag te beantwoorden.