Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden gelden voor het bedrijf Light Compazz, waaronder DM Reiki & Healing , met als adres Tempeliersdreef 22, 5131 CD Alphen NB. Dit bedrijf is van Daphne Muilwijk. Light Compazz valt onder de regeling van de KOR en er wordt geen BTW in rekening gebracht. Indien u een eigen zaak heeft en een factuur wilt, kunt u geen BTW aftrekken.

Het kvk nummer van DM Reiki & Healing is 68384963.

Er wordt uitsluitend op afspraak gewerkt. Afspraken worden telefonisch of per e-mail gepland, voor behandelingen, of cursussen. Er zijn geen standaard openingstijden.

Behandelingen

Voor een behandeling dient u via de website of via de mail of telefoon een afspraak te maken. Deze afspraak mag uiterlijk 24 uur van tevoren verzet of gecanceld worden. In onderling overleg wordt besloten of er een vervangende afspraak wordt gemaakt. De meeste afspraken vinden op vrijdag plaats. Indien een behandeling op een afwijkende dag en tijd kan plaatsvinden, wordt dit door DM Reiki & Healing aan u gecommuniceerd.

Kom op tijd voor uw behandeling. Het kan zijn dat er een tweede behandeling na u is gepland, deze dient ook op tijd door te gaan. De duur van de behandeling is tussen 30 minuten en 1,5 uur. Afhankelijk van of u voor een korte of lange behandeling heeft gekozen. Als u te laat bent, gaat dit af van uw tijd waarop uw behandeling staat gepland.

De behandelingen worden achteraf betaald. Bij 3 behandelingen of meer betaalt u 50 euro per behandeling. Bij eenmalige behandeling betaalt u 65 euro. Een verkorte behandeling is 50% van het tarief en duurt 30 minuten.

DM Reiki & Healing is niet aansprakelijk voor gezondheidsrisico’s of medische kwalen die u heeft en die u niet heeft gecommuniceerd voorafgaand aan uw behandeling. Door het ondergaan van de behandeling stemt u in met de manier van behandelen. Er is geen garantie dat uw lichamelijke klachten verdwenen zijn na een behandeling. DM Reiki & Healing zal u doorverwijzen indien bepaalde klachten niet middels de aangeboden healing methodes kunnen worden behandeld.

Cursussen inschrijving

De inschrijving van de cursus is via de website. Na betaling (via de website of via overschrijving van de cursusgelden) bent u aangemeld en
verzekerd van een cursusplek.

Cursus afmelding

Indien u zich wilt afmelden, dient u zich uiterlijk 1 week voorafgaande aan de cursus af te melden. Alleen dan heeft u recht op terugstorten van de cursusgelden. U mag altijd in onderling overleg een nieuwe datum plannen voor de cursus. Indien u al heeft betaald, wordt door DM Reiki & Healing contact met u opgenomen en in onderling overleg een nieuwe datum gekozen voor deelname aan een volgend cursus moment.

Na het volgen van de cursus is er geen mogelijkheid tot teruggave van de cursusgelden.

Webshop

Bij producten uit de webshop geldt dat er een bedenktijd is van maximaal 20 dagen voor het retoursturen van de producten. Na deze termijn mogen de producten niet meer retour gestuurd worden.

De retour gestuurde producten moeten in de originele verpakking binnen 20 dagen na aankoop teruggestuurd worden. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de client. De kosten voor het product worden teruggestort op de manier waarop ze zijn betaald.

Voor vragen mag u altijd contact opnemen via de mail: dmreikihealing@gmail.com of via de telefoon: 06-57660487.

Schade aan product/verpakking

Bij schade tijdens het vervoer wordt contact opgenomen met de koeriersdienst of postnl en gelden de regels van de koeriersdienst bij schade. Er kan een foto opgevraagd worden van het beschadigde artikel of de verpakking daarvan. Indien u bij ontvangst van uw product al ziet dat uw product beschadigd is, maak er een foto van en weiger de zending aan te nemen bij de koeriersdienst. U krijgt dan een nieuw product opgestuurd dat onbeschadigd is.

Betaling

De betaling van producten dient vooraf plaats te vinden. Zodra betaling binnen is, worden de producten opgestuurd. De betaling vindt plaats via de aangeboden betalingsmogelijkheden in de webshop en wordt via mollie ontvangen en verrekend.

Indien er iets mis is gegaan met de betaling, graag contact opnemen met dmreikihealing@gmail.com of via 06-5766-487, dan wordt gekeken hoe er zo snel mogelijk een oplossing kan worden geboden.

Levertermijn

De levertermijn is maximaal 30 dagen. Indien een product niet voorradig is wordt het verzoek tot levering doorgestuurd naar de fabriek. Afhankelijk van de voorraad in de fabriek houd ik de levertermijn van de fabriek aan, plus nog een extra week. Vaak is de levertermijn korter. De fabrieken waar de producten worden gemaakt zijn gevestigd in Duitsland.

Leveringen naar België kunnen iets langer duren dan leveringen binnen Nederland, vanwege andere openingstijden van de Belgische post.

Indien er een probleem met levering is, wordt u zo snel mogelijk hiervan op de hoogte gesteld.

Verzendkosten

De verzendkosten die worden aangegeven voor producten in de webshop zijn voor verzendingen binnen Nederland. Voor verzendingen buiten Nederland worden de tarieven aangehouden die voor dat land gelden. Indien een product zwaar is, worden de tarieven aangehouden van Postnl en van de Belgische Post, met betrekking tot het gewicht van het pakket. Hierover krijgt u dan een bericht.

AVG

De gegevens die u achterlaat worden uitsluitend gebruikt voor uw bestelling of voor het op de hoogte te houden van de cursus of de activiteiten waarin u interesse hebt getoond en die plaatsvinden in en rondom de praktijk DM Reiki & Healing.

U kunt zich ten alle tijden uitschrijven van de nieuwsbrief. Voor de Energetix producten geldt dat u bij aankoop zelf kan aangeven of u de nieuwsbrief wilt ontvangen. Dit is een maandelijkse nieuwsbrief met nieuws over de producten en acties van magneetsieraden.

Garantieperiode

Op de producten van Energetix geldt een garantieperiode van 2 jaar. U kunt uw product terugsturen naar DM Reiki & Healing als er een product defect is. Niet als u zelf schade heeft toegebracht aan het product, of het per ongeluk heeft laten vallen. U dient de aanschafbon/garantiebon goed te bewaren, deze dient meegestuurd te worden bij defecten. Dan komt u in aanmerking voor het vervangen van het product. Op de bon staat de datum van aanschaf. Deze is belangrijk voor de garantietermijn.

De verzendkosten van het vervangend product zijn voor rekening van DM Reiki & Healing.

Op andere producten van de webshop zit geen garantie.

Klachten/ Geschillen

Indien u een Auratouch behandeling heeft gehad die niet aan uw verwachting heeft voldaan, of u heeft een klacht over de wijze van behandeling, dan kunt u uw klacht indienen bij de Nederlof Foundation. DM Reiki & Healing is aangesloten bij deze foundation, voor klachtenbemiddeling binnen de beroepsgroep alternatieve geneeswijzen en aurahealers.