Energetische ABC producten

Atman Buddhi Concentration Energetische producten

Atman Buddhi Concentration zijn paarskleurige kristalglazen lichtinstrumenten die iemand helpen in zijn spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Ze harmoniseren de leef-omgeving en verhogen de trilling. Daardoor ontstaat een algemeen gevoel van rust, liefde en vertrouwen. 

De naam "Atman" komt uit het Sanskriet en betekent " Het Licht" , de oorsprong, de bron, of iemands hogere zelf. "Buddhi" is de liefde-wijsheidskracht (liefde voor alles om iemand heen en zelfliefde). Deze energetische producten zijn ge-energetiseerd en geïnitieerd waardoor ze in continu contact met de lichtwereld staan.

De ABC producten hoeven niet energetisch gereinigd te worden en niet opgeladen te worden. De energie is blijvend aanwezig.

 

De Atman Buddhi Concentration (ABC) producten dragen de universele energie in zich. 

  • Ze werken op alle chakra's en verruimen je bewustzijn. Er komt meer ruimte voor begrip en acceptatie
  • Ze maken contact met de lichtwereld en stimuleren je spirituele ontwikkeling
  • Ze balanceren je chakra's, waardoor alle energie rondom je lichaam weer gaat stromen zoals het bedoeld is
  • De energie stroomt daar waar nodig
  • Ze beschermen je aura, tegen negatieve invloeden van buitenaf
  • Ze beschermen tegen elektromagnetische straling, aardstralen en wateraders

 

Energetische bollen

De energetische bollen geven een rustige sfeer en bevorderen acceptatie van alles om je heen. 'Het is zoals het is'. De bollen halen de weerstand eruit en werken kalmerend op emoties. Ze helpen de mensen de situatie te aanvaarden zoals hij is. Bollen kunnen ondersteunend werken bij energetische healing sessies. Blokkades in de chakra's worden snel opgelost.

 

Energetische piramides

De piramides stimuleren spirituele groei. Wie een piramide vastneemt, voelt en/of ervaart op diverse manieren de sterke verticale energie die je ziel helpt om aansluiting te vinden bij je hogere zelf, of je hoogste staat van zijn. De piramides helpen om je intuïtie te versterken, en je wordt aangemoedigd je eigen spirituele vermogens te gebruiken. Piramides maken je bewuster van de lichtwereld en het contact ermee helderder.

 

Krachtstenen

Krachtstenen zijn energetische "schoonmakers". In alle processen die je doorleeft, komen er blokkades los en deze moeten worden afgevoerd en opgelost. Krachtstenen helpen hierbij. Alles wat 'rijp' is om losgelaten te worden, wordt door de krachtstenen verwijderd. De krachtstenen geven een krachtige zuivering en maken plaats voor nieuwe ervaringen.

 

Hangers

Hangers zijn bedoeld om je aura te beschermen en te voorzien van een stroom van nieuwe lichtenergie.

 

 

 

 

Healing lichtpaars gekleurde glazen bol met een doorzichtige vierkante houder. 

Diverse diameters: 4cm, 6cm, 8cm, 10cm, 12 cm, 15 cm.

Let op, deze mag niet in de zon geplaatst worden. 

Atman Buddhi Concentration Bollen (ABC-bollen) zijn geschikt voor meditatie, healing, massage, in huis, op de werkplek, in de auto.

De krachtige universele energie nodigt uit om je eigen inspiratie te volgen en de bollen geheel intuitief te gebruiken.

De ABC-bollen zijn te gebruiken in combinatie met alle vormen van healing en massage. Ze helpen het denken tot rust te brengen en het contact met de universele energie te versterken.

In huis geplaatst zetten ze een krachtig lichtveld neer, waardoor negatieve energieen gemakkelijker getransformeerd worden. Zo vormen zij een beschermend schild voor hen die zich wensen te verbinden met de universele energie. Tevens kunnen de bollen (dikwijls in combinatie met bergkristal en/of zwarte toermalijn) de gevolgen van elektronische straling en wateraders neutraliseren.

Voor de 4cm bol is een speciaal korfje verkrijgbaar. Hiermee kan de bol opgehangen worden of al draaiende gebruikt worden bij een healing.

Zet een ABC-bol nooit in de zon, of op de vensterbank. Door de bolle vorm is er een brandpunt aanwezig en kan er brand ontstaan!.

 

Atman Buddhi Concentration Hartvormig hangertje

De ABC-hanger is een in facet geslepen hartvorm. Hij draagt hartenergie in zich mee, welke een verbinding legt tussen het hartchakra en het  kruin- en hoger kruinchakra. Hierdoor wordt het vermogen voor eigenliefde en universele liefde vergroot. Het hangertje heeft een prachtig paarse gloed en is een mooi sieraad om te dragen.

Er zijn meerdere vormen van hangers voor zowel mannen als vrouwen als kinderen. Op de webpagina over Atman Buddhi Concentration vind je meer informatie over de kracht van deze sieraden en lichtproducten. 

 

 

ABC piramide is een prachtig lichtinstrument dat de gevorderde ziel in zijn spirituele ontwikkeling helpt groeien. De piramides en bollen harmoniseren de leefomgeving en verhogen de trilling in de ruimte. Ze brengen je in contact met je hogere zelf en geven rust en vertrouwen.

Met de piramide kun je diepgewortelde blokkades verwijderen. Ze zijn geschikt om neer te zetten in je woning, en voor meditatie. 

afmeting 10cm

Deze Atman Buddhi krachtsteen beschermt je energieveld. Als je even niet lekker in je vel zit, of je hebt een belangrijk gesprek, dan kun je deze krachtsteen gebruiken om je energiesysteem te versterken. Je houd deze steen in je hand en mediteert hier 20 minuten mee. Je kunt ook de steen meenemen in je tas of je auto. 

ABC krachtsteen
De krachtsteen werkt als een grote schoonmaker; het zuivert het aura, de chakra’s en het hele bewustzijn zeer krachtig door “vervuiling” te verwijderen. Daarbij vindt een sterke aarding plaats.
Dit is een zeer geschikt instrument voor healing, zowel zelf te gebruiken in meditatie als bij alle vormen van healing aan andere mensen.
De ervaring leert dat het gebruik van twee krachtstenen nog krachtiger werkt, omdat men dan al direct tijdens de healing in balans wordt getrokken.
De krachtsteen is minder geschikt tijdens meditatie in een groep, omdat anderen hier dan last van kunnen hebben. Bij een meditatie alleen is hij echter sterk aan te bevelen vanwege zijn sterk zuiverende eigenschappen.

Als de piramide boven het hoofd hangt, wordt de energie nog sterker door het lichaam geleid en ervaart men het nog beter. Helemaal geweldig in combinatie met de piramide met de punt naar beneden in het piramide onderstel. Als je tussen beide piramides gaat zitten ervaar je vanzelf een energetische healing.

De Atman Buddhi lichtinstrumenten ondersteunen jouw individuele weg van spirituele groei en helpen bij vele aardse uitdagingen.

Een Atman Buddhi ovalen hanger beschermd en stimuleert je om je innerlijke wijsheid te vergroten. Hierdoor creeer je meer innerlijke rust en vrede. 


ABC-hanger ovaal

De ABC-hanger begeleidt de drager in versneld tempo tot in de Atmisch-Buddhische zijnstoestand. Daar waar waar begrip volledig ontwaakt is en men vanuit een vredevol bewustzijn in het leven staat. Daar waar men bevrijd is van beperkende gedachten doordat men gedragen wordt door de goddelijke wil. De hanger helpt bij het realiseren van begrip, rust, inzicht en vrede en beschermt de aura van de spiritueel ontwakende mens.
Net als de grote hanger geeft de kleine hanger een liefdevolle beschermende energie. Het beschermt krachtig tegen negativiteiten. De kleine hanger is net zo krachtig als de grote hanger, maar door zijn formaat ook geschikt voor kinderen.

ABC-werkboekje

€ 2,50

ABC-werkboekje

€ 2,50

In dit werkboekje staat hoe je met de Atman Buddhi Concentration lichtinstrumenten kan werken. Je leert hoe je ze kan toepassen en waar je ze het beste kunt gebruiken.