sjamanisme behandeling

In het sjamanisme is een krachtdier jouw spirit helper. Ieder mens heeft een of meerdere krachtdieren. Een krachtdier maakt deel uit van jou als totaal persoon en vertegenwoordigt eigenschappen die je hierdoor gemakkelijker en beter kunt integreren in wie je bent als mens. Door te weten welk krachtdier bij je is, kun je er een zekere kracht en ondersteuning van ondervinden. Een krachtdier is dus een spirit die je helpt jouw pad in dit leven te volgen. Je kunt ook een krachtdier verliezen of verloren hebben. Eigenschappen van het krachtdier zijn dan niet meer in jouw persoonlijkheid verweven. Door het terugkrijgen van je krachtdier breng je een heel ander deel van jezelf weer naar voren en ben je een completer mens. 

Een krachtdier kan levenslang bij je blijven, of tijdelijk voor het voltooien van een tijdelijke missie of project.

In een sjamanisme healing help ik je om jouw krachtdier, spirit helper te vinden. Ik maak een reis naar de onderwereld en krijg antwoorden op vragen/probleemstellingen die je opgelost wilt hebben, of waar je healing voor wilt hebben.  

Nadat je weet wat je krachtdier is, kun je van alles over het krachtdier te weten komen, wat op zich al een leuke bezigheid is. 

 

 

Een sjamanisme healing kan de volgende onderdelen bevatten:

- krachtdier vinden voor de client en deze inbrengen

- negatieve energieën/entiteiten in en rondom het lichaam opsporen en verwijderen

- advies geven door channeling / spirit helpers

- verloren zielendelen terugbrengen

 

 

Een sjamanisme healing kost 65 euro

 

Je ligt op een reikibehandeltafel en krijgt een healing van ongeveer een uur.