cursussen DM Reiki & Healing

Cursus Chakrahealing - Basis

Deze cursus is voor mensen die graag meer willen weten over de functies en psychologische betekenissen van de 7 hoofdchakra's. Deze energetische wielen zijn met het lichaam verbonden en de staat van de chakra's is belangrijk voor je emotionele, fysieke, mentale en spirituele gezondheid. Als de chakra's door invloeden van binnen en buitenaf worden aangetast of belemmerd in hun energetische werking, kun je dit merken aan diverse factoren: vermoeidheid, emoties, fysieke klachten, of mentale problemen. Hoe dit precies werkt kun je leren in deze cursus. Je krijgt theorie en een aantal oefeningen, waaruit je uiteindelijk de status van je eigen chakra en die van je naaste omgeving kunt bekijken en door oefeningen kunt verbeteren. Dit is een basiscursus, waarin je de volgende lessen in 1 weekend. Lees meer.

   

  Cursus Chakrahealing - Advanced

   

  Daar waar de basis cursus vooral om inzicht en bewustwording gaat, is de Chakra healings advanced cursus gericht op healing technieken.  En daarnaast worden andere healingtechnieken gebruikt zoals Atman Buddhi en het gebruik van kristallen bij healingsessies.

  Het is wel raadzaam om de chakrahealing basis cursus en reiki I te hebben gevolgd, alvorens aan deze vervolg cursus deel te nemen. 

  Lees meer over deze cursus.

   

  Cursus Reiki I

  Deze cursus is voor mensen die graag op een liefdevolle manier in contact willen komen met hun ware ik en op een fijne manier aan zichzelf willen werken via het Usui-Reiki systeem.

  Reiki is een Japanse geneeswijze, en een spirituele manier om te healen door middel van handoplegging. 

  Reiki is een manier van genezen, en de Reiki stroom doet altijd wat voor jou het beste is. Door Reiki kom je beter in je kracht te staan. In de Reiki I cursus leer je hoe je reiki toe kunt passen bij jezelf, maar ook bij anderen. Je krijgt ook inwijdingen, die gedaan worden door een Reiki (grand)master. Reiki I heeft 4 inwijdingen, Reiki II heeft er 3. Lees meer over deze cursus.

   

  Cursus Reiki II

  Vergroting van het kanaal.

  De Reiki-twee inwijding is een uitnodiging aan de cursist om zijn kanaal voor het doorstromen van helende energie verder te openen. Hoever het kanaal verder wordt geopend, is afhankelijk van de samenwerking tussen de cursist, de meester en de lichtwezens die de inwijding naar de mens brengen. Als het vermogen om energie te laten stromen flink toeneemt, zullen de helingen krachtiger worden of eenvoudigweg korter duren.

  Lees meer over deze cursus.

   

  cursus REIKI Master

  De cursus Reiki Master is een individueel traject. Je leert hoe je anderen kan inwijden in Reiki Usui Ryoho. Hier komt heel wat bij kijken. Het is een traject waar je al langere tijd naartoe hebt gewerkt. Je zal eerst cursus Reiki I en Reiki II moeten hebben gevolgd. Reiki is een levenswijze, die je alleen kunt volgen als je er helemaal achter staat. In deze cursus staan we stil bij wat jouw idealen zijn en hoe je jouw kracht kunt inzetten om ook anderen de Reiki Usui Ryoho energiestroom kunt doorgeven. Wil je meer weten over deze cursus, neem dan via e-mail contact met mij op. Of telefonisch of via what's app.