Chakra healing basis cursus

Deze cursus is voor mensen die graag meer willen weten over de functies en psychologische betekenissen van de 7 hoofdchakra's. Deze energetische wielen zijn met het lichaam verbonden en de staat van de chakra's is belangrijk voor je emotionele, fysieke, mentale en spirituele gezondheid. Als de chakra's door invloeden van binnen en buitenaf worden aangetast of belemmerd in hun energetische werking, kun je dit merken aan diverse factoren: vermoeidheid, emoties, fysieke klachten, of mentale problemen. Hoe dit precies werkt kun je leren in deze cursus. Je krijgt theorie en een aantal oefeningen, waaruit je uiteindelijk de status van je eigen chakra en die van je naaste omgeving kunt bekijken en door oefeningen kunt verbeteren. 

 

  • Les 1: Theorie over de chakra's en energie voelen
  • Les 2: Theorie en praktijk over pendelen bij chakra's
  • Les 3: Kleuren van de chakra's, oefening om kleuren van de chakra's aura te zien of te herkennen
  • Les 4: Oefeningen om de chakra's te openen en in volle functie te herstellen

 

Deze cursus is op woensdagmiddagen of op zaterdagmiddagen te volgen, in de Tempeliersdreef 22, 5131 CD Alphen-nb.

 Neem contact op via e-mail voor de eerstvolgende datum waarop de cursus wordt gegeven.Of via what's app.

Of bel. 06-57660487.

 

  • Kosten van deze cursus bedragen 300 euro in totaal. Het bedrag moet vooraf betaald worden, of bij aanvang van de eerste cursusdag.
  • Tijdens de tweede les is het nodig om een pendel mee te nemen. Indien je die niet hebt, kun je er ook een bij mij in de les aanschaffen. Je leert in de les hoe de pendel werkt. 
  • De cursus heeft een minimale deelname van 2 personen. Het is altijd leuk om samen met je vriendin, collega's, of familielid deel te nemen. Want dan kun je naderhand ook bij elkaar oefenen en elkaar helpen met het groeiproces of wanneer de ander eventueel ergens mee zit. 
  • Om de vervolg cursus te kunnen volgen is het raadzaam om eerst een reiki cursus I te doen. Omdat reiki een hele liefdevolle manier is om te helen en je inwijdingen krijgt kun je hierdoor ook reiki toepassen als healer.