Home » contact » Wie ben ik

Ik ben Daphne Muilwijk, in 2013 ben ik ingewijd in de eerste, tweede graad en derde graad van het Reiki Usui Shiri Ryoho systeem van natural Healing. Na een periode van zelfonderzoek en ingrijpende veranderingen in mijn privéleven, ben ik met healing verder gegaan omdat ik er zo veel baat bij had in mijn persoonlijke ontwikkeling. In februari 2014 ben ik opnieuw bij het Nederlof centrum mijn Reiki II certificaat gaan halen, waarmee ik een nog krachtigere stroom van Reiki op gang kon brengen om mensen te helpen in hun pad naar geluk en healing. Ik ben toen ook van afstand mensen gaan healen. En dat doe ik nog altijd. Ik zit bij de organisatie Reiki Wereldwijd, waarbij we vluchtelingen in Nederland en in het buitenland reiki geven om hun situatie iets dragelijker te maken. Ik zit in de groep van RWW die mensen met een ziekte of terminaal zijn maandelijks om de beurt Reiki te geven van afstand.

Een andere discipline die ik beheers is Aura Touch, van het Nederlof centrum in Amsterdam. Dit is een intensief traject in het healen van mensen door in het Auraveld blokkades op te lossen. Hierbij komen vele aspecten aan bod, die het energieveld van de mens weer schoon, glad en los van blokkades, en ophopingen van energie maken. Ik hoop nog vele mensen te kunnen helpen door hen op hun goede pad te kunnen begeleiden naar een gelukkiger leven, vrij van pijn, verdriet, angst, woede en innerlijke strijd. Mij heeft het in ieder geval erg goed geholpen.

Op mijn facebook pagina Reiki & Healing stuur ik regelmatig berichten en quotes die van toepassing zijn op de leer van Usio Shiki Ryoho. Je kunt je daar ook voor aanmelden, sta open voor al het goeds dat het universum voor je in petto heeft. 

 

Wil je contact met mij opnemen, stuur me dan een berichtje via de mail, of stel je vraag via dit invulformulier

dmreikihealing@gmail.com

 

Adres praktijk:

Krommebeemd 24

4907 DT Oosterhout

 

vanaf 15 juli 2019 ga ik verhuizen naar:

Tempeliersdreef 22

5131 CD Alphen (chaam) Noord Brabant