Home » contact » Wie ben ik

Ik ben Daphne Muilwijk, in 2013 ben ik ingewijd in de eerste graad, in 2014 in de tweede graad en 2018 in de derde graad van het Reiki Usui Shiri Ryoho systeem van natural Healing. Na een periode van zelfonderzoek en ingrijpende veranderingen in mijn privéleven, ben ik met healing verder gegaan omdat ik er zo veel baat bij had in mijn persoonlijke ontwikkeling. In februari 2014 heb ik mijn Reiki II certificaat behaald, waarmee ik een nog krachtigere stroom van Reiki op gang kon brengen om mensen te helpen in hun pad naar geluk en healing. Ik ben toen ook van afstand mensen gaan healen. En dat doe ik nog altijd. Ik zit in de groep van RWW die mensen met een ziekte of terminaal zijn maandelijks om de beurt Reiki te geven van afstand.

Een andere discipline die ik beheers is aura healing. Dit is een intensief traject in het healen van mensen door in het auraveld blokkades op te lossen. Hierbij komen vele aspecten aan bod, die het energieveld van de mens weer schoon, glad en los van blokkades, en ophopingen van energie maken. Ik hoop nog vele mensen te kunnen helpen door hen op hun goede pad te kunnen begeleiden naar een gelukkiger leven, vrij van pijn, verdriet, angst, woede en innerlijke strijd. Mij heeft het in ieder geval erg goed geholpen.

Op mijn facebook pagina Reiki & Healing stuur ik regelmatig berichten en quotes die van toepassing zijn op de leer van Usio Shiki Ryoho. Je kunt je daar ook voor aanmelden, sta open voor al het goeds dat het universum voor je in petto heeft. 

 

Wil je contact met mij opnemen, stuur me dan een berichtje via de mail, of stel je vraag via dit invulformulier

dmreikihealing@gmail.com

 

DM Reiki & Healing

Tempeliersdreef 22

5131 CD Alphen (chaam) Noord Brabant