Home » cursussen & events » Seminar "The Missing Link"

Seminar  "The Missing Link "

Seminar 'The missing link  

In 2020 zijn de seminars tijdelijk 'on hold' gezet door Corona.

Dit was heel jammer want de bijeenkomsten waren vaak heel fijn en gezellig. Natuurlijk staat gezondheid voorop. Zodra er weer evenementen toegestaan worden, zal ik ook weer sprekers en deelnemers gaan uitnodigen om de lezingen bij te wonen.

Wat is seminar  "de Missing Link"?

Seminar The Missing Link is een inspiratie dag met boeiende verhalen en ervaringen van bijzondere mensen die in hun leven op een bepaald pad zijn gekomen en daardoor een enorme innerlijke groei hebben mee gemaakt. Tijdens deze dag worden er lezingen gehouden en zijn er een aantal informatie stands waar de onderwerpen uit de lezingen aan bod komen.

DM Reiki & Healing heeft als missie een platform in Nederland te bieden aan hoogsensitieve mensen die hun gaven kunnen gebruiken om een krachtige positieve wending aan hun leven te geven.

Wil je als standhouder op mijn seminar staan, ga dan naar de pagina van standhouders.

klik hier.

 

Er wordt een entreeprijs gehanteerd van 25 euro per persoon. Omdat deze lokatie niet gratis is, is er een entree prijs nodig om het seminar in stand te kunnen houden op deze lokatie. Dit is de bijdrage exclusief eten & drinken. 

Het is ook mogelijk om een deel van het programma bij te wonen, indien een hele dag te vermoeiend zou zijn.

Het deelprogramma kost 15 euro per persoon voor een ochtend programma of het middag programma. Zie bij de entreetickets de mogelijkheden.

PROGRAMMA

- nog niet gedefinieerd.

Mocht je als spreker willen deelnemen aan dit seminar laat dan een berichtje achter op mijn website. Dan informeer ik je zodra er weer een seminar wordt georganiseerd.

 

Tijdens deze dag kun je ook een consult bij de deelnemende gastsprekers en standhouders volgen. In de pauzes is daar gelegenheid voor.

Mocht je als standhouder tijdens het seminar aanwezig willen zijn, laat dan een berichtje achter. Zodra de seminars weer starten, neem ik contact met je op.

Voor vragen kun je mailen naar: dmreikihealing@gmail.com

 

 

Vragen over het seminar The Missing Link

Organisator seminar The Missing Link Daphne Muilwijk

Daphne Muilwijk - Aurahealer en Reiki Therapeut. Mijn missie is om mensen met dezelfde 'gaven' en strubbelingen vooruit te helpen (zowel privé als zakelijk) door zoveel mogelijk kennis te delen over het onderwerp hoogsensitiviteit en aansluitende onderwerpen over paranormale verschijnselen. Ik houd mij bezig met het organiseren van cursussen, seminars, Reiki behandelingen, aurahealing en ik werk veel met magneetsieraden van Energetix.