Home » cursussen & events » The Missing Link - Bloemlezing 20 september 2020

Bloemlezing Samantha Biesheuvel

The Missing Link

zondag 20 september - van 13.00- 17.00 uur

Lokatie: Baarleseweg 63a- 5131 BB Alphen nb

 

Samantha Biesheuvel geeft als life-coach van ‘jouwpad’ prachtige bloemlezingen. Echt een aanrader om naartoe te komen. De boodschappen die Samantha door krijgt via de bloemen zijn ‘spot on’ en maken veel emoties los bij de ontvangers. Iedere deelnemer/neemster neemt een zelfgekozen bloem/bos bloemen of losse bloemen mee die zorgvuldig uitgekozen zijn. Het mag een boeket zijn dat dichtgebonden is, maar dat hoeft niet. Jij laat je daarin leiden door je innerlijke stem.

Wat is een bloemlezing?

 

Een bloemlezing is een bijeenkomst van een dagdeel of avond met een groepje van min. 3 personen. Alle deelnemers nemen een bloem of bosje bloemen mee. Je kunt deze kopen,  plukken uit je tuin (of elders ) zolang je de bloem(en) maar op gevoel kiest op dat moment. Dat is het allerbelangrijkst.

Dus het kan zijn dat je een hele andere kleur of type bloem kiest dan je normaal gesproken zou doen maar laat dat dan gebeuren.

Op zondag 20 september organiseert DM Reiki & Healing samen met Samantha Biesheuvel een bloemlezing waar je je voor op kunt geven. 

 

Bij aankomst staat er een emmer klaar waar de bloem(en) in gezet worden, zo weet Samantha niet wie welke bloem(en) heeft meegebracht.

Vervolgens drinken we wat en pakt Samantha de bloemen er bij.

Op gevoel kiest ze één voor één de bloem(en) en stemt zij zich af. Ze zal alles wat ze voelt, ziet en hoort uitspreken. Ook kan een overleden persoon of gids zich aandienen die graag wil helpen of iets zeggen.

 

Vaak gaat het over een bepaalde situatie of een weergave over hoe het met de persoon van wie de bloemen zijn gaat op dit moment, bijvoorbeeld ontwikkelingen privé/werk/gezondheid nu of in de nabije toekomst.

Als ze klaar is met een bloemlezing vraagt ze van wie de bloemen zijn, dan praten ze indien gewenst daar over verder, ook kun je een vraag stellen. Als ze deze mag beantwoorden zal er een antwoord komen.

 

Reacties van deelnemers zijn:

  • “het heeft een blijvende indruk achter gelaten en een extra zetje in de rug gegeven om een aantal keuzes in mijn dagelijkse leven opvolging te geven”
  • “verrassend en treffend”
  • “best spannend maar al snel een veilige sfeer en spot-on”

Mijn ervaring is dat het in ieder geval altijd heel bijzonder is.

 

Deelname aan deze bloemlezing kost: 37,50 euro per persoon.

Je kunt betalen bij binnenkomst van de bloemlezing.

 

Heb je interesse of wil je je opgeven voor de bloemlezing vul dan het onderstaand formulier in.