Home » webshop » Qicuma

Qicuma

­

­

­

­

QICUMA is een innovatief product en uniek in zijn praktische samenstelling!

Steeds meer mensen ontdekken het vaak noodzakelijke voedingssupplement met beproefde en natuurlijke ingrediënten. Bovendien streven ze naar een gezond lichaam en innerlijke energie, de Qi – voor een optimale stroom van vitaliteit.

Kurkuma, helper en genezer van ons lichaam, vindt zijn aanhangers al lang niet meer alleen in India. Net zoals groene thee voorheen vooral in Azië werd gebruikt, zijn er steeds meer mensen in Europa die bewust kiezen voor een aanvulling door deze middelen uit de natuur. Trouwens, onze groene thee komt van biologisch gecertificeerde teelt.

Daarnaast biedt QICUMA een uitgebalanceerde samenstelling van belangrijke vitamines en voedingsstoffen die voor het lichaam veel officieel erkende voordelen hebben. 

 

De combinatie van voedingsstoffen uit kurkuma, groene thee en Q10 kan vele belangrijke stofwisselingsprocessen in het lichaam ondersteunen en bijdragen aan je prestaties en je welzijn.

­

­

­

­

­

­

­

­

­

­

­

­

Weekverpakking
Art.nr. 7000-1

(7 drinkflesjes à 60 ml)
17,50 EUR

Meer info

Bestellen

­

­

­

­

­

­

­

­

­

­

­

­

 

4-weken-verpakking
Art.nr. A7000-1

(28 drinkflesjes à 60 ml)
59 EUR

 

Meer info

Bestellen

QICUMA is bovendien ook verkrijgbaar als voordelig abonnement: levering elke 8 weken; bevat 8-weken-pakketten tegen een prijs van 108 EUR; 32 EUR besparing vergeleken met de normale prijs; automatische verzending - nabestellen is niet nodig. Als dank ontvangt de abonnee een eenmalige MagnetStick ter waarde van 35 EUR.

Vraag abonnement aan